Mi baj a CR diesellel? Nem szabad minden urban legendet benyelni
Csak az én tapasztalatom, 110e 5 év alatt, semmi baja, te hány év alatt mész el ennyit? Meg amit Fábi is írt...
Igaz, pár éve ezzel riogattak mindenkit, hogy "ha majd beszarik, ráköltöd az autó árát" - csakhogy nem nagyon szarnak be 2-300 ekm alatt se, és mostanra már kialakult a háttéripar, tucc venni CR szivattyút kicsi pézér, ha kell.
A régi BMW 25D motor is pont azért romlik el, mert az még előkamrás-adagolós, és "hajcsák, mer béjemvé" attól meg gátas lesz... az új CR motorok bírják, bármelyik.
"Nagynyomású dízelt én soha semmi pénzért! Nem keresem magamnak a bajt."
Azért ne féljél tőle annyira, természetesen az is elromolhat, mint minden más és igaz akkor drágább is, de azért nem olyan rossz az. Ma már simán felújítják a régi áráért, de azért elég sokat bír! Amivel most járok, PEUGEOT 206 HDI 382e van benne, nem füstöl,nem eszi az olajat, ~4,2-4,5 a fogyasztása(120-130nál) és igaz, hogy nem egy verseny autó de azért tisztességesen szedi a lábait. Ritkán várom meg autópályán a gyorsan közeledő autókat, ha meg akarok előzni egy kamiont, és nem tartom fel őket. A szomszédomnak egy mondeója volt 2.0TDCDI nyáron adta el 650e! volt benne. 450e-nél cserélt adagolót, mert volt valami kis gond a motorral, de kiderült, hogy annak semmi! baja nem volt, más volt a gond. Úgyhogy 1-2 rossz hallomás miatt ne félj, hiszen francia autód van....
Létezik, hogy esőben alapjáraton kicsit baszakodik a gyújtás legalább egy hengernél? alaposan bemelegítettem, és mikor visszatolt szivatóval öltözködtem már felfigyeltem rá, hogy valami zakatol. Pici gázra máris nem tette, aztán mire hazaértem elmúlt teljesen mikor a garázsban járattam alapon.
az a 3literes dízel motorja eltalált a Bmw-nek a 2.5d meg a tds vakvágány...
de ettől függetlenül én se venném meg,a 2.8-as jó választás,meggázosítod nagy tartállyal,aztán jársz szlovákiába tankolni
vagy csinálod az autógázt a garázsba
Nagynyomású dízelt én soha semmi pénzért! Nem keresem magamnak a bajt.
De leálltam az ilyesmiről. Ha jó árban lesz a nagynénémék mondeója (februárban lesz eladó de árat még nem találtak ki) akkor esetleg abba átülök, másba nem hiszem.
Ha ez összejön akkor esetleg gondolkodhatnak az itteniek hogy ki szeretne R19-est otthonra komolytalan pénzért.
Ha belendült akkor már ment de lent elég nehézkes volt.
Voltam a 7er fórumon is, beszélgettem a srácokkal és a végén összeraktuk hogy én nem akarok ilyet. Azt mondták hogy 1000x inkább a 728i mint a dízel. Bármelyiket is veszem 1M körül azt csak meg fogom utálni miközben ráköltöm a köv. 700e-1M-t.
Egy szép és jó meg 2M-tól indul.
Bár itt már sanyi is megmondta hogy rendes embernek nem való az ilyen.
Nem megy ám az rosszul, csak nem érződik benne bazi nagy tepsi, az biztos, a motortól én is félnék, mert még kamrás, és mindbe 200k+ van, ki tudja, meddig megy még...
Ha véletlen ilyet keresnék, akkor 4l td, az a motor űber, az autó ára meg már vicc (de neked nem lenne való, mert nem mész sokat)
Pff, nem semmi!
Épp telepítem fel a Dead Space 2-t ahol kezdésként megnézte a gépemet és zölddel boldogan közölte: Congratulations, your system meet the minimum requirements.
2011-es játék.
Kicsit megmozgattam hab testem 1ó mocorogtam mingyá itt a tavasz és Fábit szét kell csapnom Tökölön gyorsulásin és kell a versenysúly, év végére 80 kiló akarok megint lenni Sanyival akarok maratont futni
el is vitték tegnap
Csak az én tapasztalatom, 110e 5 év alatt, semmi baja, te hány év alatt mész el ennyit? Meg amit Fábi is írt...
Igaz, pár éve ezzel riogattak mindenkit, hogy "ha majd beszarik, ráköltöd az autó árát" - csakhogy nem nagyon szarnak be 2-300 ekm alatt se, és mostanra már kialakult a háttéripar, tucc venni CR szivattyút kicsi pézér, ha kell.
A régi BMW 25D motor is pont azért romlik el, mert az még előkamrás-adagolós, és "hajcsák, mer béjemvé" attól meg gátas lesz... az új CR motorok bírják, bármelyik.
Korszerű diesel technika és még sok más érdekes teszt, diagnosztika olvasható itten.
Azért ne féljél tőle annyira, természetesen az is elromolhat, mint minden más és igaz akkor drágább is, de azért nem olyan rossz az. Ma már simán felújítják a régi áráért, de azért elég sokat bír! Amivel most járok, PEUGEOT 206 HDI 382e van benne, nem füstöl,nem eszi az olajat, ~4,2-4,5 a fogyasztása(120-130nál) és igaz, hogy nem egy verseny autó de azért tisztességesen szedi a lábait. Ritkán várom meg autópályán a gyorsan közeledő autókat, ha meg akarok előzni egy kamiont, és nem tartom fel őket.
de ettől függetlenül én se venném meg,a 2.8-as jó választás,meggázosítod nagy tartállyal,aztán jársz szlovákiába tankolni
vagy csinálod az autógázt a garázsba
De leálltam az ilyesmiről. Ha jó árban lesz a nagynénémék mondeója (februárban lesz eladó de árat még nem találtak ki) akkor esetleg abba átülök, másba nem hiszem.
Ha ez összejön akkor esetleg gondolkodhatnak az itteniek hogy ki szeretne R19-est otthonra komolytalan pénzért.
Voltam a 7er fórumon is, beszélgettem a srácokkal és a végén összeraktuk hogy én nem akarok ilyet. Azt mondták hogy 1000x inkább a 728i mint a dízel. Bármelyiket is veszem 1M körül azt csak meg fogom utálni miközben ráköltöm a köv. 700e-1M-t.
Egy szép és jó meg 2M-tól indul.
Bár itt már sanyi is megmondta hogy rendes embernek nem való az ilyen.
Ha véletlen ilyet keresnék, akkor 4l td, az a motor űber, az autó ára meg már vicc (de neked nem lenne való, mert nem mész sokat)
Épp telepítem fel a Dead Space 2-t ahol kezdésként megnézte a gépemet és zölddel boldogan közölte: Congratulations, your system meet the minimum requirements.
2011-es játék.