Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van nyomaték kulcsod? Te figyu nem kell 8mm üveg? ócsón
eladásra:)
el is vitték tegnap
Mi baj a CR diesellel? Nem szabad minden urban legendet benyelni
Csak az én tapasztalatom, 110e 5 év alatt, semmi baja, te hány év alatt mész el ennyit? Meg amit Fábi is írt...
Igaz, pár éve ezzel riogattak mindenkit, hogy "ha majd beszarik, ráköltöd az autó árát" - csakhogy nem nagyon szarnak be 2-300 ekm alatt se, és mostanra már kialakult a háttéripar, tucc venni CR szivattyút kicsi pézér, ha kell.
A régi BMW 25D motor is pont azért romlik el, mert az még előkamrás-adagolós, és "hajcsák, mer béjemvé" attól meg gátas lesz... az új CR motorok bírják, bármelyik.
Azt az Audit kinek vetted? nem magadnak? (amit itt a napokban beírtál)
Reggelt.
Korszerű diesel technika és még sok más érdekes teszt, diagnosztika olvasható itten.
morningen
"Nagynyomású dízelt én soha semmi pénzért! Nem keresem magamnak a bajt."
Azért ne féljél tőle annyira, természetesen az is elromolhat, mint minden más és igaz akkor drágább is, de azért nem olyan rossz az. Ma már simán felújítják a régi áráért, de azért elég sokat bír! Amivel most járok, PEUGEOT 206 HDI 382e van benne, nem füstöl,nem eszi az olajat, ~4,2-4,5 a fogyasztása(120-130nál) és igaz, hogy nem egy verseny autó de azért tisztességesen szedi a lábait. Ritkán várom meg autópályán a gyorsan közeledő autókat, ha meg akarok előzni egy kamiont, és nem tartom fel őket. A szomszédomnak egy mondeója volt 2.0TDCDI nyáron adta el 650e! volt benne. 450e-nél cserélt adagolót, mert volt valami kis gond a motorral, de kiderült, hogy annak semmi! baja nem volt, más volt a gond. Úgyhogy 1-2 rossz hallomás miatt ne félj, hiszen francia autód van....
Létezik, hogy esőben alapjáraton kicsit baszakodik a gyújtás legalább egy hengernél? alaposan bemelegítettem, és mikor visszatolt szivatóval öltözködtem már felfigyeltem rá, hogy valami zakatol. Pici gázra máris nem tette, aztán mire hazaértem elmúlt teljesen mikor a garázsban járattam alapon.
az a 3literes dízel motorja eltalált a Bmw-nek a 2.5d meg a tds vakvágány...
de ettől függetlenül én se venném meg,a 2.8-as jó választás,meggázosítod nagy tartállyal,aztán jársz szlovákiába tankolni
vagy csinálod az autógázt a garázsba
Nagynyomású dízelt én soha semmi pénzért! Nem keresem magamnak a bajt.
De leálltam az ilyesmiről. Ha jó árban lesz a nagynénémék mondeója (februárban lesz eladó de árat még nem találtak ki) akkor esetleg abba átülök, másba nem hiszem.
Ha ez összejön akkor esetleg gondolkodhatnak az itteniek hogy ki szeretne R19-est otthonra komolytalan pénzért.
"Sugó bontó Baja. adás-vétel vagy alkatrész topik keresd sugóbontó Andikát." by pupu.
vagy 730d-t vegyél,bár az is 10 litert fogyaszt,a 728i pedig 13-14-et...de az utóbbiról csak jót hallottam,valamint sose vennék magáncélra dízelt
Üdv! szeretném kérdezni, hogy hol tudok 2003as fazer fejidomot vásárolni olcsón?
Ha belendült akkor már ment de lent elég nehézkes volt.
Voltam a 7er fórumon is, beszélgettem a srácokkal és a végén összeraktuk hogy én nem akarok ilyet. Azt mondták hogy 1000x inkább a 728i mint a dízel. Bármelyiket is veszem 1M körül azt csak meg fogom utálni miközben ráköltöm a köv. 700e-1M-t.
Egy szép és jó meg 2M-tól indul.
Bár itt már sanyi is megmondta hogy rendes embernek nem való az ilyen.
Nem megy ám az rosszul, csak nem érződik benne bazi nagy tepsi, az biztos, a motortól én is félnék, mert még kamrás, és mindbe 200k+ van, ki tudja, meddig megy még...
Ha véletlen ilyet keresnék, akkor 4l td, az a motor űber, az autó ára meg már vicc (de neked nem lenne való, mert nem mész sokat)
Pff, nem semmi!
Épp telepítem fel a Dead Space 2-t ahol kezdésként megnézte a gépemet és zölddel boldogan közölte: Congratulations, your system meet the minimum requirements.
2011-es játék.
725 TDS. Arról volt szó.
Józsi, végül is ez milyen tip. verda?
Kicsit megmozgattam hab testem 1ó mocorogtam mingyá itt a tavasz és Fábit szét kell csapnom Tökölön gyorsulásin és kell a versenysúly, év végére 80 kiló akarok megint lenni Sanyival akarok maratont futni
ne haragudj,hoztam neked egy virágot