Az enyém hibátlan szerencsére,még sosem menz a piros környékére sem. Kicsit fél fölé,aztán kapcsol a venti,és megy vissza,tök mindegy milyen meleg van.
Ha hengerfejes a motor akkor elvileg folyamatosan csökken a kiegyenlítő tartályban a hűtőfolyadék igaz?
Én észleltem h kevesebb lett de csak amiatt h a kiegyenlitő tartály sapkája nekem nyitott és használat után volt h a túlnyomástól csurgott belőle a víz. Amióta elére azt a szintet h már nem nyomja ki azóta nem csökkent a szintje.
Lehet megint hülye kérdés...
De miből fogom észrevenni h ha fel van forrva a vizem?
Sajnos nincs vízmérőm szal látni nem látom.
Ha a kiegyenlítő tartályban túlnyomás lesz és kicsurdogál a víz akkor az a felforrás jele?
De az övé nem forrt fel! Vagyis ezt nem írta. Csak szerinte túl hamar bekapcsol a fan (15 perc ) és a kiegyenlítőből kicsorog egy kis víz. Ne paráztassátok már a srácot. Az enyémből is néha kifolyik egy kis víz, ha jobban felmelegszik az átlagosnál. Pedig a vízpumpa is jó és nem is hengerfejes. Ahhoz elég jól megy. Kapjatok el ha tudtok. (Zoltinak nem ér )
hát pedig ez így néz ki a másik doksiba is.
lementem a garázsba, hogy majd lefotózom, de az idomtól nem lehet értékelhető képet csinálni, hiába odafér a telefon.
Én észleltem h kevesebb lett de csak amiatt h a kiegyenlitő tartály sapkája nekem nyitott és használat után volt h a túlnyomástól csurgott belőle a víz. Amióta elére azt a szintet h már nem nyomja ki azóta nem csökkent a szintje.
De miből fogom észrevenni h ha fel van forrva a vizem?
Sajnos nincs vízmérőm szal látni nem látom.
Ha a kiegyenlítő tartályban túlnyomás lesz és kicsurdogál a víz akkor az a felforrás jele?
ja és takarítsd le a rezsót, meg szólj a macskára, hogy a macskaalmot ne hordja szét a házba
terveim szerint fogok én még motorozni
lementem a garázsba, hogy majd lefotózom, de az idomtól nem lehet értékelhető képet csinálni, hiába odafér a telefon.