Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megtanulta építettem köré 1 dobozt és nem kaparja szét
Az enyém hibátlan szerencsére,még sosem menz a piros környékére sem. Kicsit fél fölé,aztán kapcsol a venti,és megy vissza,tök mindegy milyen meleg van.
Ha hengerfejes a motor akkor elvileg folyamatosan csökken a kiegyenlítő tartályban a hűtőfolyadék igaz?
Én észleltem h kevesebb lett de csak amiatt h a kiegyenlitő tartály sapkája nekem nyitott és használat után volt h a túlnyomástól csurgott belőle a víz. Amióta elére azt a szintet h már nem nyomja ki azóta nem csökkent a szintje.
Miből gondolod?
Lehet megint hülye kérdés...
De miből fogom észrevenni h ha fel van forrva a vizem?
Sajnos nincs vízmérőm szal látni nem látom.
Ha a kiegyenlítő tartályban túlnyomás lesz és kicsurdogál a víz akkor az a felforrás jele?
De az övé nem forrt fel! Vagyis ezt nem írta. Csak szerinte túl hamar bekapcsol a fan (15 perc ) és a kiegyenlítőből kicsorog egy kis víz. Ne paráztassátok már a srácot. Az enyémből is néha kifolyik egy kis víz, ha jobban felmelegszik az átlagosnál. Pedig a vízpumpa is jó és nem is hengerfejes. Ahhoz elég jól megy. Kapjatok el ha tudtok. (Zoltinak nem ér )
Sanyinak is ugyanígy felforrt,le volt törve a szivattyú tengely vége és nem volt keringetés.
oké köszi, látom a lényeget!
a nagy falat már megvolt, nem?
ja és takarítsd le a rezsót, meg szólj a macskára, hogy a macskaalmot ne hordja szét a házba
Na megyek építem tovább a kínai nagyfalat
Mentem délutánra.
Na ezt akartam hallani fogunk mi még tekeregni
Most ettem meg nagyon fasza lett
szétütöd minta sajátodat nemadom
terveim szerint fogok én még motorozni
Jó látni hogy még megvan. Remélhetőleg még sokat fogod használni.
jézusmária
Olyan ügyes vagyok és finomat főztem mézes mustáros csirke
Add kölcsön majd én járok vele ne menjen az kukába
Akkor jó, mert ott az első képen az még nem jó.
Nem akarom többet szétszedni kénytelen vagyok rendesen összerakni
hamár lent voltam... most megmutatom a motorosknak milyen az a motor, ami 1 éve nem ment egy méter se
hát pedig ez így néz ki a másik doksiba is.
lementem a garázsba, hogy majd lefotózom, de az idomtól nem lehet értékelhető képet csinálni, hiába odafér a telefon.
amit ott látsz az már nincs rajta
hát hogy az istenbe ne nitróval addig sikáltám amíg le nem jött a genya
Letakarítottad te rendesen a hengertalp környékét? (tegnap néztem a képeket)