Jó reggelit,nekem se volt tegnap sikerélményem,megpróbáltam beindítani Yamit,de nem sikerült.A dermedt olaj megfogja az önindító szabadonfutó golyóit,és amikor indítom,egy kis tekerés után szétugrik,csak üresen pörög az indító motor.Nyáron nem csinálta,de ez így nem lesz jó,mennyibe kerül egy szabadonfutó felújíó? .
Na úgy tettem ahogy mondtad.
Hidegen leszedtem a hűtősapit és egyenesbe tettem... majdnem fél liter hűtővíz fért még bele mire elérte a sapi tetejét.
A sapi tisztának tűnt nekem. Nem láttam szennyeződést.. jól zár.
A motort beindítottam.. a sapit még nem tettem vissza.... A víz folyamatosan csurdogált ki ahogy melegedett a motor... De most nem kapcsolt be a ventri.. bár annyira nem is forrósítottam fel..de van egy olyan érzésem h ezzel lehetett a gond h kevés volt a víz.
Hideg indítás után halványan fehéres volt a füst... (szerintem csak a hideg miatt de már nem tudom mit higgyek) Ez lehet a hengerfejes motor jele? Miről ismerhetném fel még ha tényleg azzal lenne a gond? Azt olvastam h pl ha hengerfejes vagy a tömítéssel van gond akkor ha üresben adok gázt, a kiegyenlítő tartályban buborékok lesznek. (autónál olvastam de gondolom motornál is érvényes)
És köszönöm midenkinek a segítőkészségét!
Stét. Bóóóóóóóóóóóóódogat. Jasziiiiiiiiiiiiii .... Tanáljunk ki valamit, mert itthon aztat mondták hogy jóóóóóóóóó, elsőre. Nem tudom mi a buktató, de simán belement...
Hidegen leszedtem a hűtősapit és egyenesbe tettem... majdnem fél liter hűtővíz fért még bele mire elérte a sapi tetejét.
A sapi tisztának tűnt nekem. Nem láttam szennyeződést.. jól zár.
A motort beindítottam.. a sapit még nem tettem vissza.... A víz folyamatosan csurdogált ki ahogy melegedett a motor... De most nem kapcsolt be a ventri.. bár annyira nem is forrósítottam fel..de van egy olyan érzésem h ezzel lehetett a gond h kevés volt a víz.
Hideg indítás után halványan fehéres volt a füst... (szerintem csak a hideg miatt de már nem tudom mit higgyek) Ez lehet a hengerfejes motor jele? Miről ismerhetném fel még ha tényleg azzal lenne a gond? Azt olvastam h pl ha hengerfejes vagy a tömítéssel van gond akkor ha üresben adok gázt, a kiegyenlítő tartályban buborékok lesznek. (autónál olvastam de gondolom motornál is érvényes)
És köszönöm midenkinek a segítőkészségét!
Sárkupacot majd deportálom
Attiláknak
http://youtu.be/BQhfcdQf1QA