Ábrus,mikor indítok,akkor mindig összeakad,forgatja,csak mikor elkapja valamelyik henger,lök egyet a főtengelyen,akkor szétakad és már nem forgatja tovább,pedig még kéne mert egy hengertől még nem indul meg a motor.Pont akkor szalajt meg,mikor még egy kicsit forgatni kéne.Ugyanez volt tavaly is ,mikor vittem műszakira,de ha másképp nem megy alámelegítek majd,attól beindul.Nem volna ez gond mert 10-15 C°-ban már nem csinálja,csak sajna télen kell műszakiztatnom.
Egy normális matrica így is úgy is benzinálló.
Nem ajánlom a rálakkozást mert:
-Ha megunod vagy nem teszik,esetleg új sérülést akarsz eltakarni másik matricával ,a régit csak ledobod.
Ha rálakkozzák nincs visszaút, arról nem is beszélve ha a matricán megsérted a lakkot jó esély van rá h akár egy kavicsfelverődés vagy más hatásra keletkezett apró sérülés pillanatok alatt a többszörösére nőhet,ill a megbomlott lakk peregni fog róla.
És még 1 aprócska dolog , hogy ha nagyobb felületen van matrica és az van lelakkozva az szeret csak úgy magától is lejönni úgy h igazából tenni sem kell érte.
Köszi a segítséget! Akkor én is hasonló módon járok majd el. :) Jövőhétre megjönnek a matricák és lehet vinni festőhöz a motort. :) Aztán meg jöhet a szezon!
Szerintetek a matricázás után szokták lakkozni az idomokat? Gondolom a tankon a matrica attól lesz benzinálló.
Én az apriliához csináltattam adaptert mert 270es helyett 320as tárcsát kapott nyereg fel fék behúz és tolómérő ill kartonpapír arra méreteztünk. aztán 5ös acéllapból lett kivágatva.
Tedd be kettesbe vagy hármasba és lökdösd meg előre-hátra párszor és onnantól jó lesz. (főleg hidegben, hosszabb állás után előfordul ilyen, attól az még jó, nem kell cserélni)
Még annyi: a fehér "füst" ilyenkor télen vízgőz ami hidegen tejesen normális jelenség. Ha felmelegszik a kip.rendszer akkor megszűnik. (nem hengerfejes az, hanem csak kevés volt benne a víz )
"a sapit még nem tettem vissza" Pedig kellett volna.
Ha elkezd kihűlni, akkor vákuum lesz a hűtőrendszerben és ilyenkor a kiegyenlítő tartályból szív vissza "vizet" (amit melegedéskor mikor tágult kinyomott) de ha nincs benne vagy kevés van akkor levegőt fog beszívni és ugyanott leszel ahonnan indultál.
Hidegen a hűtő (függőleges helyzetben!) legyen tele és legyen víz a kiegyenlítő tartályban is. (majd ott kinyomja ami nem kell neki)
Csak kis logikával végiggondolva fogod a féknyerget és ráködöd a felső pumpát.
Majd fel a betétet oszt felrakod úgy ahogy kéne állnia.Betét megefelően álljon a tárcsa középen satöbbi.
Ráfogsz egy nagyot hogy ne mozogjon és elkezdesz tolómérővel mérni.
Sziasztok! Ha már a sikerélményekről van szó én is mesélek: Vettem 4 dugattyús féknyerget fékbetétekkel az Fz-re... Ebay.. Ma jött meg. Úgy írták hogy az enyémre való,gyártási év alvázszám stimmelt. Hát még se jó, én kis naív... 100as a csavartávolság, az enyémen meg 85. :S Szerintetek mit csináljak? Mi az egyszerűbb? A villa alsó szárát kicserélni? Adapert csinálni vmi fasza anyagból?(rendesen forgácsolni nem gányolni)
Gyula, nekem ugyanez volt a baj az első BMW-vel, 91-ben. Hidegen nem indított, csak tekert, szalajtott a bendix. Szerviz csak rémísztgetett, akkoriban alkatrészt venni szinte reménytelen volt, maradt a javítás.
Bendix ki, háza a peremezésnél szét, görgők ki, üllőn a végére ütés kalapáccsal (ettől zömült pár századot) majd össze, perem visszakalapál.
Elhiszem, hogy ettől égnek áll minden precíz szerelő haja, de volt egy probléma, és meg kellett oldani. Soha többé nem volt vele gond...
Nem ajánlom a rálakkozást mert:
-Ha megunod vagy nem teszik,esetleg új sérülést akarsz eltakarni másik matricával ,a régit csak ledobod.
Ha rálakkozzák nincs visszaút, arról nem is beszélve ha a matricán megsérted a lakkot jó esély van rá h akár egy kavicsfelverődés vagy más hatásra keletkezett apró sérülés pillanatok alatt a többszörösére nőhet,ill a megbomlott lakk peregni fog róla.
És még 1 aprócska dolog , hogy ha nagyobb felületen van matrica és az van lelakkozva az szeret csak úgy magától is lejönni úgy h igazából tenni sem kell érte.
Szerintetek a matricázás után szokták lakkozni az idomokat? Gondolom a tankon a matrica attól lesz benzinálló.
GYÚRÓS E VAGY?
igen a vízgőz 1-2 percen belül elmúlik.
Ha elkezd kihűlni, akkor vákuum lesz a hűtőrendszerben és ilyenkor a kiegyenlítő tartályból szív vissza "vizet" (amit melegedéskor mikor tágult kinyomott) de ha nincs benne vagy kevés van akkor levegőt fog beszívni és ugyanott leszel ahonnan indultál.
Hidegen a hűtő (függőleges helyzetben!) legyen tele és legyen víz a kiegyenlítő tartályban is. (majd ott kinyomja ami nem kell neki)
Majd fel a betétet oszt felrakod úgy ahogy kéne állnia.Betét megefelően álljon a tárcsa középen satöbbi.
Ráfogsz egy nagyot hogy ne mozogjon és elkezdesz tolómérővel mérni.
Ábrus megjött a motyó
Bendix ki, háza a peremezésnél szét, görgők ki, üllőn a végére ütés kalapáccsal (ettől zömült pár századot) majd össze, perem visszakalapál.
Elhiszem, hogy ettől égnek áll minden precíz szerelő haja, de volt egy probléma, és meg kellett oldani. Soha többé nem volt vele gond...