Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze tudom én,hogy mindenki képben van,okosak a magyar emberek nagyon(most nem rád céloztam),azért lehet kapni annyi szart:-)
ezt a kínai ajtót 21000.ért tudnám venni,általában 60e körül adják,egy 400.000-es ajtón meg keresek 25e-t,mégsem foglalkozom velük
nem úgy értettem,hogy a témába mit magyarázol bele
hanem,hogy milyen más értelmet magyarázol bele a leírt soraimba
Amugy meg épitőiparban vagyok és nem mint téglapucolo szoval azé valamit én is értek hozzá ne aggodj
Én abba magyarázok bele amibe az elmult 6 évbe
nem tudom milyen dolgokat magyarázol te bele a dolgokba,szerintem tényleg menjél aludni...
én tisztában vagyok,hogy az embereknek arra van pénzük,amire akarják...
hidd el nagyon sok embernek van pénze 200.000-es ájfónra,180.000-es 3d led tv-re,hetente 60.000-es teszkós vásárlásra.
Én a dolgaimra igényes vagyok,minden,amire pénzt adok ki,az jó.
Számolj utána:veszel egy 60.000-es műanyag ajtót,buksz vele minden fűtési szezonban 5-6000 F-ot,jó esetben 10 év múlva kuka,de elmondom neked,hogy általában(lengyel) 4-5 év és nem csukod be.Veszel egy jó ajtót,soha az életben nem lesz vele gondod,ha extrém esetben (déli oldal,külső falsík,sötét szín),20 év múlva egyszer lefested kívülről...
De ettöl még jár mindenkinek ajto és más egyéb is . Attól még jó ember lehet valaki mert olcsó ajto jutott csak neki . Na jó éjszakát kívánok !
Azt hiszem te nem vagy tisztában hogy az országban tulnyomo többségben nem engedhetik meg maguknak ,hogy 3-400 ezerért ajtot vegyenek .
mindenki azt vesz,amit akar
hogy a szmájlit nem tudod értelmezni az már a te bajod
én azt szoktam javasolni,hogy ne vegyenek meg olcsó(szar) ajtót,hanem várjanak vele még,gyűjtsenek pénzt és vegyenek egy normálisat
nincsenek csodák,ennek ennyi az ára,ha olcsóbbat veszel,akkor kompromisszumot kötsz...
jócakát
tipikus burzsuj pízesköcsög hozzáállás
ha zép, akkor annyira nem, és persze csak akkor van fenn, ha nincs itthon az ember
na tépek szunyálni, mert reggel meló, és szombaton is várnak melóba...
Akinek nincs pénze az akkor tegyen OSB lapot ? Na ezzel van a baj
Értem én. Kinek mi. Nekem a rács az olyan börtönös...Akár milyen jól néz ki.
stilusban hasonló lesz
ja, és ilyen ezüstszinűt vagy hogyhíják akarok.
hidd el ebben a környezetben nem csúnya ez sem. nagyon szép a környék, majd minden évszakban.
egyébként olyat szeretnék, ahol felül nem fejeződik be a "rács", hanem tüskékben ér véget. az tetsztik
Gyönyörű. Márianosztrán is valami hasonló van...
de eez szebb mint az óesbé
a sárgamuskotályt az adrenalin energiaital kft forgalmazza, és izsákról való Zsóóótitól
Ne flexeld --fél az igy is
jó kis napsugár ajtó,3000-ért kaptál volna egy tábla OSB-t is,kb ugyanannyit ér
flexeljem el, hogy fél legyen?