persze tudom én,hogy mindenki képben van,okosak a magyar emberek nagyon(most nem rád céloztam),azért lehet kapni annyi szart:-)
ezt a kínai ajtót 21000.ért tudnám venni,általában 60e körül adják,egy 400.000-es ajtón meg keresek 25e-t,mégsem foglalkozom velük
én tisztában vagyok,hogy az embereknek arra van pénzük,amire akarják...
hidd el nagyon sok embernek van pénze 200.000-es ájfónra,180.000-es 3d led tv-re,hetente 60.000-es teszkós vásárlásra.
Én a dolgaimra igényes vagyok,minden,amire pénzt adok ki,az jó.
Számolj utána:veszel egy 60.000-es műanyag ajtót,buksz vele minden fűtési szezonban 5-6000 F-ot,jó esetben 10 év múlva kuka,de elmondom neked,hogy általában(lengyel) 4-5 év és nem csukod be.Veszel egy jó ajtót,soha az életben nem lesz vele gondod,ha extrém esetben (déli oldal,külső falsík,sötét szín),20 év múlva egyszer lefested kívülről...
mindenki azt vesz,amit akar
hogy a szmájlit nem tudod értelmezni az már a te bajod
én azt szoktam javasolni,hogy ne vegyenek meg olcsó(szar) ajtót,hanem várjanak vele még,gyűjtsenek pénzt és vegyenek egy normálisat
nincsenek csodák,ennek ennyi az ára,ha olcsóbbat veszel,akkor kompromisszumot kötsz...
hidd el ebben a környezetben nem csúnya ez sem. nagyon szép a környék, majd minden évszakban.
egyébként olyat szeretnék, ahol felül nem fejeződik be a "rács", hanem tüskékben ér véget. az tetsztik
ezt a kínai ajtót 21000.ért tudnám venni,általában 60e körül adják,egy 400.000-es ajtón meg keresek 25e-t,mégsem foglalkozom velük