Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a hosztoldott borovifenyő ajtó 69 e Ft volt.
nem kéretik ócsárolni, olcsó hús és híg léééh efektus
tavasz-nyár magasságába van tervezve egy szép kovácsolt plussz rácsos ajtó. valami ilyesmit szeretnék:
Igen ,nem fél, csak rossz!
Ilyen van pár /fél rossz!
Megoldjuk,ennyi év után ,nem gond.

Köszi
nah, kezdem előről. volt egy 600-as amit vettem. ment, tette a dolgát, de szinkron után se lehetett tökéletesen beállítani, mert sokat is evett, meg melegben hajlamos volt torpanni. szét volt kopva. elkezdett a blokknak hangja lenni, majd egy augusztus 20-a előtti... menyjünk be a városba kenyérlángosér, meg szétnézni (aug 20 debrecenbe nagy banzáj) alkalmával, azt vettem észre, nem megy a motor. indul, de nincs erő. eltelt az ősz, majd télen sikerült egy törött motorból egy itteni sráctól egy komplett blokkot, és egy karbisort venni. tavasszal elkerült a motor szerelőhöz,. aki blokkot cserélt, és karbisort, de a régi karbiból valamit kivett, cserélt. az-asz van egy karbisor ami kicsit kopott, meg valami nem működik benne. ezért írtam, hogy fél.
Hát a csavarokkal valakinek meg kell küzdeni de nagyon
Akkor jól láttam én is
köszi.
ezek beszer árak:-)
mondjuk 240ért nagyon durva ár volt azért az ajtóért
Pár lánckerékcsavar bele van szakítva a furatba. Más nagyon nem tűnik fel.
Mintha a csavarok bele lennének törve?
Hm.
Ha városi lakásban laknék tuti ilyet vennék.
Annyira nem veszélyesen drágák mert anyáméknak valami 240e volt a műanyag ajtó 2004-ben. (miénk meg ismeretlen mezőfalvi asztalos műve)
Találtam 17x4 colost
A kép alapján valami eltérést lát valaki?
Köszi
Nekem valami nem tetszik a hátsó felnin.
Mi az ,hogy fél karbi?
beszer. áron majdnem 400e volt,de ebből a tolópajzs kb 60e,tehát 340 körül vannak igazán faszák...ami üveges azok mind biztonsági üvegesek is
http://fehervariablak.hu/image...
ezek kicsit olcsóbbak,olyan 270-280,de ugyanazt tudják majdnem:
http://fehervariablak.hu/image...
aztán vannak ugyanezek 70 mm-esben is azok még 30%-akkal olcsóbbak...egyiket sem kell festegetni
Műanyagot én nem vennék,mind szar:0 hőszigetelés,0 biztonság,max. 10-12 év élettartam...
És mennyire drága egy ilyen? (annak tűnik)
duna tv
nah, a sárgamuskotály elfogyott.
az indul a bakterház, alapból is jó, de így fél liter fini bor után főleg.
A barna bőrű honfitársaknak is lehet lelke és szépérzéke.
az, 100 mm vastag,5 rétegű fa,acéltüskés rúdzárral,kódkulcsos cilinderrel,ezzel megizzadna bármelyik betörő:-)
íígy van
olyan gyönyörű kovácsolt rácsokat nagy tüskékkel készítenek cimorámék, hogy ihajj.
Jó legyen a szigetelése azt kész egy jó telora riasztos vagy valami ilyesmi azt jóvan . De aki a padláson tárolja a ki teritett pénzét penészedés ellen az szereljen rácsokat
Szép.
Van profi riasztóm, elérhetetlen kültéri szirénával de az ajtó akkor is xar öreg. Vmi műjanyag lesz sztem, az legalább benntarcsa a meleget
Na mék TVzni, csá
na te se menj el értékesítőnek
Nekem is azért van üvegezett fa bejárati ajtóm mert szép.
Amikor betörtek gondolom ők is úgy voltak vele hogy egy ilyen szép ajtót kár lenne szétbarmolni így inkább kinyitották az ablakot.