Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
Raktak már szalagkorlátot hozzátok a kanyarba ? Ha nem akkor kérjük a 1012 termést képekben !
Ezt hogy értsem?
Szerimtem direkt volt.
De legalább pörög a topik, mert az a lényeg ugye?
Kellett felhozom azt a rohadt ajtót.
akkor én kezdem
Igy lesz De azért nem bujok hanem tényleg probálj meg vissza olvasni és probáld meg értelmezni mi a gond(az érvek benne vannak a betükben csak meg kell tanulni olvasni és érteni ) és más is ugyan ugy erről papol nem a semmiről csak te nem értelmezed !
ez a királyi többes ,amit használsz,szép menekülés
szóval az a bajod a stílusommal,hogy nem nyalok be neked,hogy de ügyes-okos vagy?az,hogy leírom a véleményem?
akkor csak sajnálni tudlak,mert ez visz előre nem a félrebeszélés...
te nem írtál semmilyen érvet,hanem a "többiek" mögé bújva vagdalkozol!
gratula hozzá eddig sem reagáltunk egymás bejegyezéseire,ezután se tegyük...
Mond neked baj van az anternáddal ? Nem vetted az adást hogy mi a gondunk mostanság ?Nem más is egyetértett velünk ? ? Pont ez a stilus ! ! De nemcsak ablak téren .... Hát olvassál már vissza ha ilyen rossz a memoriád bammeg . Mert összeszedem a leirtakat azt elküldöm postán levélben ha a monitorrol ilyen nehéz leolvasnod a betüket .
betegek ezek a TT-sek nagyon
semmit nem vázoltál te fel,csak homályosan célozgattál,amikor írtam,hogy mondd meg a faszát,akkor meg csendben maradtál...
örülök neki,hogy megvagy elégedve vele
apáméknál is 12 évesek a műanyag ablakok,mondta is nekem milyen faszék még,aztán kivittem a hőkamerát,minden piros volt rajta
nekem nincs eszem?
na menj a fenébe a hülyeségeiddel most már!az a bajod,hogy nem értek egyet a nem létező véleményeddel?mert azt nem tártad elém fenség!
csak magyaráztál a szegénységről
Bocs a helyesirásért, de a tabrol irok. Mosán tényleg szunya
Azért én ismerek olyat aki még a müanyagos időszak elejèn vett ablakot, ajtòt és azóta is územel. De olyan cimbora is van, hogy 3-4 hónPig ilyen fekeefusiba szerelt be olcsó nyílászárókat, de abahagyta, mert 1 fizetős melóra jutott 3 garanciás. Egyébként 3 éve igen. Jol szolgál a gagyi aktó. Mindkettő. Első, hátsó ajtó. Ha még 4-5 évet elketyeg , akkor király.
Z meg, hogy koönnyü rajta átjön ni? Ha a mocskos koherò nem tud bejönni az ajtòn, elbonja a falat is.
Nem ismersz te engem én nem sértödök meg . Öszinte leszek sajnos Annyi eszed nincs ,hogy ezzek után is megértsd a lényeget amiket ha már észre vetted páran felvázoltunk a napokban ,hogy mikkel van a bajunk de sajnos feleslegesen ....
rengeteg ilyen ember van sajnos...az utolsó forintján is coca-colat meg pannonos feltöltőt vesz a telefonjára...
meg lehet sértődni a semmin,egy normális érvet nem mondtál,csak azt,hogy hülyeséget beszélek...
én mindenben minőségpárti vagyok,talán kicsit túlságosan is,de nekem az a tapasztalatom,hogy ez a jó...ez nem burzsujkodás,sznobság,de mindenben van egy bizonyos műszaki tartalom,ami alá nem adom.
MOst készül a merci karosszériás munkája is,megvettem horror áron az utolsó műanyag patentet is,mert nem gondolom okosabbnak magamat a német mérnököknél,aki megtervezte...nem is fog lógni-csörögni-zörögni semmi benne...természetesen megoldhattam volna házilag is 20-ad áron,én se szarom a pénzt,de ha jót akarok,akkor annak ennyi az ára
Na ez a baj !Erről irtunk itt napok ota amit nem értettek és azt hiszem nem is fogtok ! Na mindegy szerintem én befejeztem igy a legjobb a forumnak
Ez mennyire igaz . Van egy kollégám (na jó van több is csak azok tagadják hogy ismernek :-) ) nagymamánál bitorol a feleségével egy szem szobát... fizet havi 70 et egy szabadfelhasználásu jelzálogra amit elkurtak baromságokra anno. Ha nem lett volna olyan mákos, hogy 4 hónap alat bekerült abba körbe amibe én küzdöttem 2 évet most enni is alig lenne, és nem érti meg, hogy kompetencia hiányos, és ha valakit ki kell baszni , az ö lesz. Nem hogy leraknae 1-2 tizest havonta , mindig a legujjabb teloja van. Most várjuk márc közepére az éves prémiumot, és a barom ájfón 5öst akar.
ez most kicsit furcsa,amit mondasz,de igen!
saját véleményem van,ami a tapasztalatokon alapul és ehhez tartom magam.Természetesen meggyőzjető vagyok dolgokról,de nem dogmákkal,meg urban legend-ekkel,hanem ész érvekkel..
A gond az hogy szerinted minden ugy van életben ahogy te látod és gondolod .
Mondjuk jóemberséget tényleg nem kérdőjelezett meg senki.