Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet járok még arra.
van rá egy jó okom.
Feltölthetik, ha nincs "leszúrva" ez klímás szakkifejezés, a háziasszony nagykéssel feszegeti róla a jeget, előfordul.
Ha csak szökött, akkor töltik, legalábbis itt felénk.

PC: elsőnek le kék törölni pár dolgot, a vinyó harmada legyen üres. Utána nyomd meg a crtl+alt+delt, akkor lesz lista, mi fut. Lehet valami vírus is. Nehéz így távolról olyanokat mondanom, amit meg tucc csinálni, de ccleaner nevű prog segíthet, azzal boldogulsz, magyarul van.
van komplett blokk is hozzá persze.
A régebbi hűtőkben R22( freon ) gáz van, ami már be van tiltva. Vagyis külön engedélyekkel használható, ill beszerezhető, de nem lakossági felhasználhatóknak. Ha meg egy hűtő arra lett tervezve,töltve mással nem lehet.
azt elhiszem...én nem dolgozom zsidónak,cigánynak,még ha előre fizet sem
Nem az autó nyűgös, az ügyfelek. Cigó nem szeret fizetni. A haver 190cm/100kg és feketeöves, de még így is bepróbálkoznak nála.
Laci másik kérdés Sz gép proci alig megy 20-30% on a Wincseszter meg állandóan pereg kerse meg atököm tudja mit csinál és olyan lassu minden mint a picsa
Sajnálom,meg hiányzik ,de van egy Honda Cb600 hornetem és választanom kellett,majd kiderül hogy jól választottam e!
290-ért ment el
Vagyis hogy gáz elmegy akkor az vissza nem tölthetö . Csak akkor pár éve mért volt tölthetö azt nem értem
Gyulám kérdés Hűtőből ha el megy a gáz megtöltik? Mert egy szerelő azt állitja már nem tölthetö .
Baxod, ez nagyon brutál lenne... a kínai klón AM6-ban cserélhetném a dugót 1 hét múlva
most 14mm, 18-20 bőven elég lenne.

De 1x rápróbálhatjuk, ha meglesz még, és erre jársz.
Úúúú ! Nekem tetszett nagyon. Nem sajnáltad?
a legjobb automata váltó van benne,amit a mercedes valaha gyártott,ha ismeres a merciket tudod...hosszútávon 110-el 8 liter,városban ábrusnál 10,nálam 12 liter
Több, mint 2 tonna ósdi automata, kamrás dízel... megnézném én azt a 8at. Talán tojáslábbal, a mérés idejére 8, amúgy meg 12 - de az se sok, mert elég meggyőző autó, mikor megjelenik.
- phbl24 karbi
- egy top performance henger a fejével, még 1 túlméretes dugót elbír gépmunka után
- hozzá való gyújtás
- egy arrow sport kipufogó
egy aprilia rx-et hajtott m,ég nemrég, nemkicsit
a 140-es merci egyáltalán nem nyűgös, a 210-es utániak(főleg a 220-as),na azok kurva nyűgösek
Télleg, benéztem. Ezekből sokkal több benyás van, dízelt még nem is láttam kinyitva.
dízel,vezérem dízel:-)
városon kívül a 8 Liter
Sziasztok
De ez dízel . Mondjuk a 8 akkor is kevésnek tűnik
A 3feles benzines bálna meg a 8 liter? a mercit javító barátom szerint ezek a 20-as ligában jáccanak de hely az télleg van benne.
Volt már nála 1-2... szereti, mert sokat lehet érte kérni, bár kicsit nyűgös, mert az ügyfelek 3/4-e nem idén barnult le.
meséjj
Nektek van Uni-L? Ki foglalkozik vele? Fel tudnám hívni, ötletelnénk egyet... hátha ki tudunk sütni valamit.
A hazai forgalmazó embere azt mondta, csere, de ő könnyen mond ilyet neki az a legegyszerűbb, mert ő se tudja megjavítani