Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a te autód,250e-ből rendberakod teljesen hosszútávon 8 literrel eljársz,városban 10 liter...
Örök élet+ egy nap,valamint a 3as ikrek lesznek,akkor sincs baj:-)
ganxta ábrus
gyönyörű autó ,nekem volt 2 hónapig egy 3.0 V6,automata,bőrős

ennyi a pozityvum,amit el lehet róla mondani:szarul megy,szar futómű,sokat fogyaszt
franciából csak a bor és a camambert
csak nem finisébe érkezik a babaprojekt?
sziasztok
kell? van.
Unislicer,de van Megaslicer is.Van hozzá szerencsém,de én se programozom,olyan bonyolult,ipari Pc-je van,az vezérli a motor szabályzókat.elég bonyolult.Ha nagyon leáll,akkor csak szakszervíz bír vele.A kijelzője is VGA szabványú,az egyikben cserélnem kell a kábelt mert el van törve,és egyszínű lett a monitor,de hogy a rákba húzzak be egy monitor kábelt,aminek mindkét végén csatlakozó van?
Istenem de csodáltam a formáját amikor megjelent!
406
Ma meg már simán elérhető csak sz&r lenne berakni hátra a gyereküléseket.
Én nem akarok megfelelni semmilyen táblázatnak, én csak egyszerűen jól akarom érezni magamat.
Profit nem tudok sajnos. (aki számításba jöhetne)
Á nehogy azt hidd 80kg is van háj de 95 kg +izommal jól érezném magam már akkor csak 30kg kell ledobni látod 5 hét alatt fogytam 20kgt
De igen a testsúlyomra vonatkozott!
Francokat kéne annyinak lenned.
Én amikor ~80kg voltam mindenki azt kérdezte hogy mi bajom van.
Az úgy nekem teljesen rendben volt.
A te termeteddel 90-95-ben teljesen rendben lennél.
nekem kéne 78,6 nak lenni akkor neked mennyi az annyi
nekem kb36.52 pontos adatot nem tok felmutatni mérleg hiányában
Sok hát. 80-körül már jól érezném magam.
34 BMI az télleg picit sok de ha így halacc... mi a cél? 80?
Apropó, hozzáértés... http://youtu.be/-7oj9sgCtmA látott már valaki? Vagy tud valaki profi PLC-st? Egy ilyen gépet kéne megjavítanom, de úgy tűnik, nem bírok vele (a hivatalos mo. szerviz már feladta a német szerviz meg mindent cserélne kb. 5000 ejró pézért)
Ugyan már csak bebeszéled, mert én ok 40kg felesleg az erősen túlsúlyos de te
171 centivel-100 kilóval és főleg középtájban széles határok között állítható geometriával szerinted minek számítok?
Ez veszett jó válogatás! Tényleg hihetetlen jó pillanatokat sikerült megfogni és bemutatni.
És itt látszik hogy a hozzáértőknek (mlas és a többiek) mennyire igazuk volt, veszett jó ez a monitor!
Nem is tudtam hogy erősen túlsúlyos vagy
Nem hinném.
Ő mint sportember gondolom tisztában van azzal hogy egy erősen túlsúlyos átlagembernek ez is épp elég megerőltető.
Másrészt 15 évvel ezelőtt amikor még aikidóztam én is sokkal többet tudtam teljesíteni és könnyebb is voltam 20 kilóval.