Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt! Ha tudsz menj vele egy kört motorral hogy mennyire szélzajos.
Mai jó cselekedetem is megvolt
Boldog Bálintot ha van itt ilyen ha nincs akkor is
reggeltet
Bazze ez nem motor hanem robogóóóóó
Ez nekem nem tudna segíteni Feribá
vízszintes húzóckodás 2es szint 1es és csak 3 a 10 ből de majd belejövök.
Kezd nyugodtan az 1 es szinten én is tudok simán guggolni 2es szint 10et meg 2es fekvő 20at 45fokba de az ízületeknek hozzá kell szokni a fokozatos terhelés váltáshoz csak 1 hétig 1es szintezz aztán menj feljebb. De akkor a tuti ha úgy csinálod ahogy ott van leírva és akkor rájössz az 1es szint is kurvára megerőltető tud lenni. PL fekvőtámasznál 2mp mozgás le 1 mp megtart 2 mp fel 1mp megtart és így tovább ez ugye 6 mp na 3x50 fal mellett 30mp pihenővel izgalmas lesz.
mert akár csak egy túrás motorral is állandóan karcolsz, és kevés a szabadmagasság
váltó/kanyarban való dönthetőség?
szupidupi. Remélem a kocsimmal is minden rendben lesz
mitől nem ugyanaz?
Nem a teljesítményével vagy a kényelmével van baj! (ilyen téren nagyra értékelem őket)
De egy ilyennel hogy menjek el utassal-csomagokkal pl: a Dolomitokba? (tudom elmegy ez is de nem ugyanaz mint egy nagyobb túragép)
Ha csak a mindennapokra kéne akkor jó lenne de ahhoz meg drága hogy vegyek egyet másodiknak.
Viszont lassan lejár a kölcsönadásid így nemsokára elküldöm a törzskönyvet és az adásvételit, kitöltve a részemről.
aki szerint egy 600as gép nem motor, az ratyi.
http://youtu.be/wKYTeWqANEY
Hááát, itt-ott azért feladnám némelyik elvemet.
No problem, elmész-próbálsz-választasz-veszel. (próba nélkül nincs sisakvásárlás )
ábrus, megkérdeztem a bukoósisakost, h mért adja ilyen olcsón, azt mondta bezárt a boltjuk, így beszerzési áron adják őket
Megkérdeztem tőle.
Azok nekem már rég megvoltak. (nem most kezdtem)
Válassz amelyikkel akarod
pupukám ez segit! tornázni///

http://youtu.be/x8YgKBhnVuA
Az elején kell kezdeni

A múltkor, mikor Pupu felhozta, én is elkezdtem (majdnem) Azóta is majdnem
de sztem én is a 2. szintnél fogom kezdeni - ha 1ccer