Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem vágnál neki? Én bringával felmentem,nem nagy szám feltekerni. Sztem az 500-nak is menni fog még kettőtökkel is.
Volt róla szó de: "hisz minden változik idővel"
Ez volt már valamikor.
Akkor is írtam hogy ez egy fogyókúrás menet lenne: szerintem a stressztől ledobnék pár kilós mire felérnék,hacsak nem kapnék szívrohamot valahol félúton.
A motor sorsáról nem itt fogok nyilatkozni.
De asszem annak idején volt szó róla elégszer.

Ezt meg ma reggel írtam, de ezek szerint a fényképek elterelték a figyelmedet.
"Én már nem pofázok bele mi nem tetszik, (nagyon sok minden, és ahogy öregszek ez csak növekedni fog) legfeljebb nem veszek részt benne. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hisz minden változik idővel."
De tudnak Andi gyönyörűen tud fotózni......
Én nem járnék így. Kussolnék, lapítanék, nem vetetném magam fel kamerával...
Adandó alkalommal felváltatnám két 27 ezresre, xopjon vele más
Csak aztán nehogy.......
http://youtu.be/ZeUJAPmcz38
Én szeretem a kp nélküli ügyintézést de csak ismert/leinformált helyekre küldök pénzt.
Nekem már nincs(nem kártyázom ) ameddig csak lehet nem is lesz a mondat végével értek egyet teljesen
Én is rendeltem kínából Vaterás emberen keresztül, de még nem jött semmi, peig eltelt 1 hónap.
Lehet, buktam 2800-at
Átküldtem a képet a gombárol
Ezt én se értettem, de a mai generációnak már természetes: netes vásárlás, utalás, stb. Ők már nem zizegtetik az öccázasokat

Én 91 óta számítógépezek, de csak 1 éve van bankkártyám jobb szeretem fogni a papírpénzt
Gondolom most már ő is megtanulta alkalmazni a szabályt, miszerint ha azt hiszed hogy qrvjó üzletet kötöttél, akkor téged valahol átb&sztak.
Az a baj hogy aki nincs igazán képben és ez mellett még jószándékú is az könnyen beleszaladhat az ilyenbe. (sajnos az apró hibáktól eltekintve egész korrektnek tűnik a dolog)
Nekem is lenne pár ötletem.
Azért az is ügyes aki utal ennyi pénzt lényegében azt sem tudja hova
Azért el tudnám verni kis kalapáccsal az ujjait az ilyen átbaszós tetűnek
Lehet hogy neki is a 87-óta létező, világhírű és megbízhatóan szállító WSW Transport szállította a cuccot csak még nem ért oda. (nem vicces )
12e-ért jó, csak menj el és próbáld is fel.