Az a karburátorszett a nyitott csővel megdobja kissé az élményfaktort. (meg gondolom a fogyasztást is ha kihasználod )
Főleg ha be is lesz lőve rendesen.
Nem keresni akartam rajta.
Ahogy már régebben leírtam: mondok egy jó árat de abból nincs alkudozás és így minden egyszerűen és gyorsan elmegy. Nektek 140-et mondtam acélfelnin és 165-ért vihető volt aluval együtt.
Nekik 150/185e volt az ajánlat, pedig tudtam hogy 200e-van nekik autóvásárlásra és szerintem megadták volna azt is.
Alufelni nem kellett nekik de mondtam is hogy opciós a dolog, ha nem kell akkor eladom majd külön, nem probléma.
Ma egy laza 140km Béla és piroska közösen. Nagyon húz megy pörget tekeri a kereket élvezet a 6os váltó És a hangja fú Gyulus ez a dob odabaszós motorféknél sorozatot lő és faszán ordít még az Andinak is tetszett.
Ati Isten áldja Édesanyádat
Nem akart indulni Bélám szétszedtem atomjára Ábrust Gyulát zaklattam. Gyula már a fekete dobozt akarta szétszedni. Ábrus csak a szokásos profi formáját hozta. De ami csodálatos és a kalendáriumba a helye az ami nálatok történt.
Kihozott egy csodálatos festményt amit ő csinált és kérdezte tetszik e mondom gyönyörű. Azt mondta a motornak lelke van megmutatta neki is a képet és bazze szinte magától indult be egy nyomásra esküszöm hogy így volt addig semmit nem csinált
nekem a szamara volt hasonló. egy fillért nem engedtem, és egy métert se vezette, csak ült mellettem. a végén ideadta a zsét, és már menni akart, úgy mondtam neki, hogy forgalmi, törzskönyv,. adásvételi, valami? aszongya, jaa, tényleg. van ilyem
150e acélfelnikkel. (anyósom szomszédai, ő szólt a srácnak mikor hallotta hogy autót vennének, így ezért kiradírozok neki egy fekete pontot az 16389-ből)
A szomszéd faluból egy 4 gyerekes fiatal házaspár nyerte meg. Átvittem-körbejárták-összenéztek: ez 23 éves? =megvesszük!
Kérdem hogy nem kéne esetleg menni vele egy kört, mert azt hallottam hogy szoktak ilyet is csinálni autóvásárláskor, erre: minek hát látjuk halljuk hogy szép és jó!
Nagy nehezen beültettem a srácot és vittek egy kört,nagyon tetszett neki.
Mondom nekik hogy pár hétig még bírják ki mert amíg nincs itt a mondeó addig várniuk kell. (még pár hét)
Jó de ők holnap foglalóznák is mert az a biztos. Mondom meglesz ne izguljanak (bár a kollégám épp előttük hívott hogy akkor jönnének megnézni de mondtam nekik hogy kicsit még várjanak) de ők mindenáron letesznek valamennyit vagy akár ki is fizetnék előre mert nekik ez kell. Annyi hulladékot néztek már hogy várnak ők bármennyit csak ne adjam el másnak.
Főleg ha be is lesz lőve rendesen.
Ahogy már régebben leírtam: mondok egy jó árat de abból nincs alkudozás és így minden egyszerűen és gyorsan elmegy. Nektek 140-et mondtam acélfelnin és 165-ért vihető volt aluval együtt.
Nekik 150/185e volt az ajánlat, pedig tudtam hogy 200e-van nekik autóvásárlásra és szerintem megadták volna azt is.
Alufelni nem kellett nekik de mondtam is hogy opciós a dolog, ha nem kell akkor eladom majd külön, nem probléma.
ez férfimunka volt!
Ati Isten áldja Édesanyádat
Nem akart indulni Bélám szétszedtem atomjára Ábrust Gyulát zaklattam. Gyula már a fekete dobozt akarta szétszedni. Ábrus csak a szokásos profi formáját hozta. De ami csodálatos és a kalendáriumba a helye az ami nálatok történt.
Kihozott egy csodálatos festményt amit ő csinált és kérdezte tetszik e mondom gyönyörű. Azt mondta a motornak lelke van megmutatta neki is a képet és bazze szinte magától indult be egy nyomásra esküszöm hogy így volt addig semmit nem csinált
ittam hét elején egy barna szalonsört. nekem az annyira ízlett.
A szomszéd faluból egy 4 gyerekes fiatal házaspár nyerte meg. Átvittem-körbejárták-összenéztek: ez 23 éves?
Kérdem hogy nem kéne esetleg menni vele egy kört, mert azt hallottam hogy szoktak ilyet is csinálni autóvásárláskor, erre: minek
Nagy nehezen beültettem a srácot és vittek egy kört,nagyon tetszett neki.
Mondom nekik hogy pár hétig még bírják ki mert amíg nincs itt a mondeó addig várniuk kell. (még pár hét)
Jó de ők holnap foglalóznák is mert az a biztos. Mondom meglesz ne izguljanak (bár a kollégám épp előttük hívott hogy akkor jönnének megnézni de mondtam nekik hogy kicsit még várjanak) de ők mindenáron letesznek valamennyit vagy akár ki is fizetnék előre mert nekik ez kell. Annyi hulladékot néztek már hogy várnak ők bármennyit csak ne adjam el másnak.