Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakit érdekel, lesz egy eladó Sony Ericsson X10 mini PRO hamarost.
tartozékaival, t-mobilos. karcmentes. eddig Kinga használta, de a jövőhétre itt a másik telefon, így felesleges.
ugyanitt szép állapotú HTC Kaiser keresi új gazdiát.
Nem csak arról van szó, hogy szeretek vele vesződni
1) ajándékba kaptam
2) ilyen légszállítású és méretű cuccos újban 100e körül van, ez nem a teszkós 1ccerhasználatos kis kék izé
3) most rendbe rakom, utána örök életű
lájtos...
tudol Te ennél különbet is !
Kommentek.
(is)
Konkrétan IFA kompresszorban nem vagyok jártas de:
-olaj lehet benne motorolaj is, mivel nem gondolom hogy huzamosabb időn keresztül járatnád. (igény esetén tudok adni kompresszorolajat is)
-ha festeni akarsz vele akkor mindenképpen kell utána víz és olajleválasztó szűrőt tenni, egyéb esetben remek "parazita mintás" fényezést lehet vele csinálni, a szívóoldalra meg egy légszűrőt hogy ne qródjon szét a henger fala. (bár lehet hogy már mindegy neki mert olajszivattyúként is üzemel)
-az a szürke izé meg a nyomásszabályzó reduktora, a tetején levő csavarral lehet szabályozni a nyomást egy nagy rugó ellenében
Homokszóróhoz gyengécske.
ja értem.Ezek szerint te szereted az eféle kihívásokat és dolgokat mert szerintem mindenki más inkább venne egy működőképeset.

Bár a faterom is ilyen és én sem szoktam megriadni ha valamit javítani kell esetleg.
A kompresszorral? Hát először is meg. Tiszta olaj, rozsda, meg a motor (1.5kW) is koszos, a vezeték öreg, az csere. Be kell építeni a nyomáskapcsolót, a kimenő csövet is cserélni, mert xar az is. A kompresszort lentebb kel rakni, átalakítom a tartóját, a két éktárcsa sincs síkba, és az egésznek kéne 1 festés.
Ha kész, akkor lesz mivel felfújnom a biciklit igazából fúrt kút kitisztításához lesz használva, meg homokszóróhoz.

Na menek ebédezni.
És mit szeretnél vele csinálni ha szabad kérdeznem?
bezony most indulok mingyá anyámékhoz és tekergek 1et erre arra
Ma megyünk ebédelni. Van egy hely itt,ahol tudnak csinálni kaját a Vicuséknak (lisztérzékeny az egész női vonal nálunk) is,normális áron.
Az a lényeg,hogy jó volt.
Headset
Tegnap 150km motoroztunk jó volt nagyon
Na ez hiányzik még nekünk. Imádok kint kávézni a teraszon. Sajna ez csak nyaraláskor jöhet szóba.
itt is 7 ágra süt. 1 fok van.
most jöttem be a teraszról. kiültünk kabátba kávézni
Ma csak 16 km futás volt. Tegnap volt a hosszabb táv,26km sikerült,de esett a havaseső,feljebb meg a hó. Nem volt egyszerű tegnap.
Itt hétágra süt a nap,most kezd melegedni egy kicsit. Na de kánikula nincs azért. 3 fok van.

Reggel a hegyen hideg volt,üvegkeményre fagyva minden.
Mai project, szétszedem az egészet, lepucolom, motort is, és akkor jobban láccanak a dolgok.
Áááá ! nálunk is 0 -+1 fok van,nem érdemes fagyoskodni. Üdv Uraim!
mennyit futottál és keróztál ma?
szeva

Sziasztok !