Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lehet állítani az injektoron,akkor van benne!
kedves barátaim. Ígérem gondolok majd tirátok is.
miközbe megiszom.
ez kemény! a Ridernagyi!
Tudja a rosseb a szerelő mondta. Tudod ő ehhez ért.én meg vázhuzató padot csináltam neki, én meg ahhoz értek!
Ilyen volt az egyik barátomnak annak idején! ez volt az első nagymotor amivel mentem és hát akkor az mindent vitt.Most is elfogadnék egy ilyent barátom szerint nagyon jó gép volt!
Haly Galiy pajtikáim!

Na mi helyzet erre felé?
látom most szent a béke.
naazééé.
jóvestét.
mennyibe ment el, ha nem vagyok indiszkrét ?
lehet kapni ócsó matricát. állítólag hőálló
nem is írtad,hogy van a tiedben Power Commander...3-as vagy 5-ös?
Most a télen kicsit komolyabban rááltam a sulyzozásra,fel is ugrott rám 4-5 kilo,most már simán eltolom akár 2 km-t is!
Az összes Busa injektoros! Megy mint az állat ,gyertyák ujak,összes folyadék lecserélve,minden rendben,csak hidegen nehezen akarja elkapni,mikor több benzin kellene neki,azt mondták vagy a csucsok koszosak vagy az injektortérkép.Először kizárjuk a mechanikai hibát aztán ha nem jo állítunk a programon!
tényleg:-)
Sztem Atosznak akartál írni ő szereti tologatni

én csak úgy közbeszóltam
jó'van na:-)
miért nem tologatod akkor,tavaly úgy mentél vele,ha nem múkodott
Karburátorban elég ritkán van csúcs
a tied még karbis?
nekem is nehezen indult,4 irrídiumos gyertya megoldotta:pöcc-röff:-)
én is megyek hamarosan a csunderlikékhez,a pc-t kell beállítani
Úgy néz ki hogy van 4db eladó gyári Megane 6Jx14" ET36-os 4x100x60-as alufelnim 175/65-14-es gumikkal (de azok már nem igazán jók) 35e pénzben vihető.
Igy csak a crossozás maradt a gát tetején,de holnap kimegyek a pályára is!
Mennék én is de hidegen elég nehezen indult a kicsike ezért kivettük a befecsk. csucsokat azt elküldtük esztergomba a Prop-tech-hez hogy vizsgálják be / a Csunderlik barátja a szerelő haveromnak/remélem a hét elején visszajön utána uccu neki!
maximum mellette tárolták