Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inverterrel pont tegnap hegesztettem 1mm lemezt, 30A-al, 1.6mm pálca. Óvatosan kellett. Persze a 0.4-0.6 lemez más tészta
CO-val konzervdobozt hegesztettek a szemem láttára de én ha jó kéne, AWI-t szereznék be, manapság már az se annyira drága.
idomokon kívül szerintem mindent kell valami hívj 0630 3775556 mehet olcsóbban is de még nem láttad hogy mire alkudozol. Nekem útban van szabadulnék mehet olcsóbban is vigyétek.! üdv.
szia Sándor tudom mit érzel ismerem ezt az érzést,nagyon rossz, neked sok-sok erőt és kitartást az apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok. az ima természetesen nem marad el.
múlt hétvégén beszélgettünk a motorozásról, azt mondat most hétvégén megyünk vele egy kört! bementem hozzá, de altatva van, ezért csak a fülébe súgtam, h már csak két napja van hétvégéig. nagyon félek...
Szoritunk neki! Nagyon fiatal Nekem 58 volt
Kedves motorostársak! édesapám az intenzíven fekszik hasnyálmirigy gyulladással, egyek pillanatról a másikra lett rosszul. még csak 49 éves! az orvosok nagyon csekély esélyt jósolnak neki, de én bízom benne, nagyon erős ember. E sorokat is a könnyeimen át írom! Kérlek mondjatok el egy imát érte ti is!
PS
Alkalmas lehet mondjuk egy vasúti kocsin. Jól szabályozható de nem ugyanaz mint a CO.
Bár szerintem ez inkább motorino fórumtárs szakterülete.
Jó 1 kis hülyeséget írtam,nyílván nem tud,nem az a kategória.
Viszont hallok olyan rémhíreket miszerint kisebb kasznismunkákra alkalmas.
Nekem mérete miatt praktikus lenne .
Karosszériához CO kell, ehhez nem férhet kétség.
Ha nekiállsz ezzel pöttyözni abból vagy állandóan odaragadó pálca, vagy ementálivá lyuggatott lemez lesz a vége.
Egy olyanon már én is gondolkoztam, autó kasznit vajon lehet vele művelni?
Tud annyit mint 1 co?, Van már tapasztalatod abban h mi az a legvékonyabb lemez amit nem éget át?
Vagyis ez!
Még modernebb!
Reggeli bevásárlás
Hali gali fiatalok.
Szép jó napot
Szerintem rossz helyre jöttél.
Lelakott -hiányos -nem kel senkinek ilyen drágán.Ebből mit lehet felhasználni?
a 2. nak mint egy wartburg olyan a hangja
http://youtu.be/zxEh58Z7FYg
regeltet felesleges volt 8 kor lefeküdni
Szevasztok! FZR 1000 92 bontodik. A járgány nem törött de lelakott ,futóművek már elkoptak róla a maradékot pl. blokk, váz, karbisor generátor önindító és egyebek egyben elviheted 70 ezer ft-ért. Forgalmi és rendszám megvan. ( spojlerek hiányosak töröttek ) üdv.
Mindent megteszünk.
Ábrus egész reggelig SoA-t nézett így délelőtt aludt és ment délutánra dolgozni.