Hali
Arról tudom,hogy pár évig jó, ami új.
50.000-nél többet igy látatlanban sem ér.
Ha karbi kikopva, akkor még ennyit se.
A többi meg alkatrésznek :ha jók.
Semmiszükség porhintésre csak magamat járatnám le vele. Ki csallak megnézed és elküldesz a "p"-be mert átvertelek. Űzemanyag pénzen vidd el inkább a gyereket "mekibe".
Őrűlök,hogy más is igy látja.
Sajnos a tapasztalat ezt mutatja.
Vettem 4-t már a hirdetések alapján.
1-felújított150.000----nem volt. 100.000-t alig ért.
2-Alig használt ,keveset futott---A hangja mint egy trabi, olyan válla volt ,hogy semmire nem jó
3-Kicsit sérűlt: 70.000. A hátulja használhatatlan, kerékig minden sérűlt, de a motor szupi volt.
4- Tartalékban állt 5 évet : mindenhol folyt elöregedett minden tömités.
Volt benne 45 ezer és még szinte újnak mondták.
Na valahogy igy akar mindenki megszabadulni tőle,aki valahogy hozzá jut.
Semmi jóra ne számítsatok a motor belső állapotát ill. de legalább nem egy sufniban kiterített alkatrészhalom benne van a vázban a blokk de nem állnék neki rendbe rakni még ha fizetnétek sem. szemétre vasba nem adom inkább elosztogatom darabonként. amennyiben kell valakinek elcserélem működő valamire.
Ezeknek a lényege hogy mivel egyenárammal olvaszt sokkal finomabb és precizebb ezért szeretik meg ha vinni kell nem mindegy hány kilot cipel az ember .
Blokkot megfontolnál tartalék gyanánt valamire jó lesz alapon . De ! Ha lelakott volt ki tudja hogy figyeltek az olajszintre miellőt hozzád került ha meg volt hogy kevesebb volt ,vagy már régi mert baszták cserélni akkor az nem tul jó jel . Persze bele nem látni kívülről
70 ezerért , olyat kaptam, ami működik,és egyben van.
Rendszám fogalmival ,kisebb csuszás nyommal.
Kikel fogni,mert ezek már öreg alkatrészek nem éri meg beépíteni .
Nem azt mondtam hogy nem lehet hanem azt hogy idegbajt kap mire végezne a melóval.
AWI kiegészítőt meg lehetett volna ehhez is venni (valami 17e lett volna) de úgy gondoltam (és jól) hogy úgysem használnám ki. (az argonpalack és a töltés ugye nem lenne probléma és reduktorom is van hozzá de minek)
Hali
Őszinté kivánok neki gyógyulást
.Nekem 20 éve volt ,és itt vagyok. Ami a legfontosabb:ne engedje el magát.
Engem akkor lehülyéztek az orvosok ,mert a 10 nappal a műtét után elszöktem a kórházból /nyitott 25 cm-s vágással az oldalamon /egy kis teremfocira. Félév múlva azt mondta a doki :nekem volt igazam .
Nem rád céloztam a hirdetésedre:a tényeket írtam.
Ha sértő volt: elnézést kérek.