Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen a felajánlást!
igen ez az érintkezés hiba megmagyarázná mitől tölt időnként rendesen
holnap meg is nézem
addig is köszi a segítséget
Elektromos,2000wattos.
ne hidd hogy olyan nagy ördöngősség csak ész használat kell hozzá
ha mégis meggondolnád magad segítek amiben tudok
az jó! mi ma csináltuk meg a régit, hogy jövő hét végén ki tudjuk vágni a régi ablakokat!
ja és köszönöm, hogy elmondtad hogy működik a kút ásás.
Vettem egy láncfűrészt.
12.6-7 az csak az akksi fesz lesz. Generator után van egy csati lehet az nem érintkezik biztosan.
aha már értem akkor, hogy hogy működik ez a dolog.legalább is az elméleti részét.a gyakorlatban gondolom nem egy egyszerű mutatvány.mire kiásnék egy pár gyűrű mélységet addigra olyan lennék mint Rambo!
Szép bizony! Van egy nyugger kollégám aki ilyeneket gyárt/gyártott kézzel,csak városi kivitelben. Ha meglátnád,odapisálnál!
Megpróbálok képet szerezni róla.
Értelek.a gondolat jó erre nem is gondoltam a nagy idegbe
megőrülök tőle
az létezhet egyébként,hogy csak annyira érintkezéshibás,hogy kevés legyen a töltés de ne semmi?mert valamennyit tölt kb 12.6-7 körül de mikor összeraktam egy ideig töltött stabilan 14 fölött alapjáraton és fordulaton is tehát fesszab. jó
A voltmérőt közvetlenül a generátorra tedd rá. A fém házára és a kijövő pluszra. Ha ott jó, akkor valahol kábel érintkezés probléma van az akksi felé.
nem kell alá tenni semmit ha gyűrűvel csinálod
ahogy szeded alóla a cuccot a gyűrű sulyától süllyed lefelé csak igyekezni kell minnél jobban aláásni szélességbe a gyűrűnek,hogy ne szoruljanak a gyűrűk
nem tudod véletlenül milyen a talaj felétek?esetleg a szomszéd tudhatja
meg azért arra is fel kell készülni,hogy ha már elérted a vízadó réteget akkor kell egy olyan szivattyú amivel tudod tolni ki magad alól a vizet míg dolgozol
hát akkor valami féle traktor is kellene.és ha gyűrűvel csinálom akkor a gyűrű alá mindig kell valami ék nem?és ha jön a következő akkor kell kivenni?
nézd,ha ésszel csinálod nagy gond nem lehet
először is perdöntő a munkafolyamatban az,hogy milyen állagú talajba akarod ásni,mert ha stabil akkor lehet ásni gyűrűk nélkül,úgy sokkal kényelmesebb dolgozni mint egy 80cm belső átmérőjű gyűrűben
DE és ez nagyon fontos csak abban az esetben működik ez ha "megáll" a talaj
abban a pillanatban ahogy bármilyen kétség merül fel ezzel kapcsolatban BE KELL GYŰRŰZNI és úgy folytatni tovább
szívesen segítek ha tudok,de észnél kell lenni.ha kiásod gyűrű nélkül tudod,hogy kell gyűrűt lerakni?mert az kb 400kg
igen? hát igazából nem tudom én félek tőle de sosem láttam hogy működik.érdekelne ha mondanál egy két dolgot róla!
no csak azért ésszel azzal a házilagos kútásással
nem oly egyszerű az,de ha ráveszed magad szívesen adok tanácsot,hogy ne legyen baj
én foglalkoztam ásott kutakkal
egy kutat én is szeretnék de elég drágán fúrják itt felénk is.bár ma elmesélte a szomszéd hogy ő a feleségével ásta ki a 8 gyűrűs kutat!
halihó!
Hogy érted,hogy a generátoron mérjek?létezhet hogy nem jót mérek az akksi sarun?de akkor egyszer miért jó máskor meg nem?
Akko visszatérhetünk reá mert engem nem érdekel tanusitvány . Csak saját célu üzemeltetés
mert még ki van vonva a forgalomból és Polgárdiba van a szerelőm. hazafele lábon jön már!
Ciffet neki, az tuti h van otthon,utána valami kis viasz /az is biztos van/
(kivéve sötét szín esetén)
nezz be kesobb, majd géprol irok, ez telo. addig is, lemattult idomot hogy kell felfrissiteni. anyagában szinezett.
40mm cső esetén fúrnak kb 8cm lukat, forgatva, Ez mit jelent?
Magát a nyomi8 cm átmérőjű vékony falú pvc csövet forgatják le és ebbe teszik a 4 cm es csövet?