Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ez meg Ábrusnak. minden van a képen amit szeret
köszi feri bá
Sajna már két éve nem tartom velük a kapcsolatot,de hétfőn arra járok és benézek hozzájuk.
Kérek tőlük elérhetőséget!
Oké .
Ha ez volt ,nem lesz gond.
Oda nézz be ha arra jársz.
köszi,tudsz valami elérhetőséget adni hozzájuk?
ilyennek van szerelve gyárilag
Nekem a BMW-n volt ilyen de rendszeresen megette a harditárcsát.
Ha nem gyárilag ilyennel van szerelve :nem ajánlom!
A lényeg: Nem reklám!
Ennél olcsóbban sehol nem találtam az elmult husz évben.
Mivel nem egy átlag gumiról van szó
Kb20-30 között felrakással.
Jó reggelt mindenkinek. Tegnap rájöttem végre mi az oka a teló olajfolyásomnak (annak ellenére folyik hogy tavaly nyáron lett szimmering cserélve)eszetlenségemnek köszönhetően valamikor nem takarhattam le a motort egy-egy flexelős munka közben és a száron van egy pár szikrapötty ami szétcseszi a szimmeringet ,hát ez lett a balf@szságom eredménye,hát nemtudom mit fogok vele csinálni talán felpolírozom új szimmering aztán meglátjuk vigyázzatok nehogy így járjatok.
mercire
Hali
Mire kel --BMW?
Bpest xI ker Budafoki ut / Volt goldberger gyár udvarán. /
Több ezer gumi közűl válogathatsz olcsón
Gab és Mlas kollégák részére szeretettel
nincs valakinek valami gumis nepper haverja?
szép állapotú 225/45/17-et keresnék,4 db-ot
idáig is nagyon könnyen elforgatta a hátulját
ezért is kapott új KR108-asokat,így most az elejét emelgeti még jobban
Akkor a motorhoz képest hosszuak a fokozatok.A leáttételezéssel meg az lesz a gond,hogy nagyon könnyen elforgatja majd a hátulját.A Busánál is az van kicsit kopott a hátsogumi,nem tökéletes az aszfalt minösége 2-be 60-70-nél adok egy komolyabb gázfröccsöt azt már annyi is , pedig jo hosszuak a fokozatok. 1-be "ovatosan" ki kell huzatni 100 fölé azt akkor 2. és mehet a tüzijáték / 2.-190 3.-240 4.-280/Nemhiába szerelik lassan már az összes 180 LE-s gépet kipörgésgátloval! Kiv. GSX-R!
Szép jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt! Az utolsó 2 pohár bort nem kellett volna meginni!
Életérzés 1940-ből
reggeltet
Azt meg hogy? én csúnyán szoktam kigyorsítani nincs is annyira leáttételezve és nem bírom megrántani az elejét
ennek 1 pina van a közepén