Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert a távoli fényekre fókuszáltattam csináltam oylat is, amin a műszerfal élesebb, de ott szar a látvány, még nem a jó helyen voltam
Me egész nap pesten vótam vazzeg reggel 7 óta most értem haza, de hasogat a fejem, lefexem.
Ez elég elmosódott lett.
-4x100-as csavarhely
-60-as tehermentesítő (a közepén a lyuk)
-14"-os átmérő
-6"-os szélesség
-ET 36-os mélység
A gumik 175/65-14-esek de mint mondtam az egyik kuka és a többi sem kimondottan jó. (bár mm-re még megvannak)
bár ma, ahogy az alagútnál a körforgalomból gyorsítottam ki, szépen elemelte a kerekét. Kicsit csodálkoztam is
enyim is túl hosszú néha
nem a nyomatékkal van gond,hanem a fokozatok kiosztásával
A Busánál nincs ilyen gond! 6. ban 160-nál 5000-et forog,de simán elmegy 80-nal is,és minden gond nélkül gyorsít onnan is.A 145 Nm löki a gépet előre! 2500-3000-től már 120 Nm van!
mit akarsz levelezni? írtam neked ma, de nem válaszoltál.
Emre valahol jelentkez ! Vagy itt vagy Fb
Igazán nincs mit, miattad van, te kértél szépet
Meg hogy "üveglapon keresztül" nézd a festéket.
Tényleg tetszetős lett,azóta ezt fokozni is tudom(nem arcoskodásból)
Beszereztem az összes szinte lehető legjobb szerszámokat,és szóbeli szerződést kötöttem 1 festékboltal ami 20 % kedvezményt biztosít minden tőlük vásárolt anyag nettó árából
hi Thomasz.

Levelezzünk vazzeg.
Mizujs?

Hogy vagy?
Holnap autóverseny lesz a Mecseken. A ladás barátom is indul.

Róla van szó!
Képzeljétek!

Holnap reggel utazik a kicsi lányom Szerbiába meccset játszani. Bekerült az "A" csapatba. Délelőtt lesz egy mérkőzés,és délután egy.
Nagyon büszke vagyok rá!

Hi fijuk

most végeztem a borkostoloval, kicsit sok volt de qrva jó cuccokat ittunk. most indulunk haza, fiam vezet, én kiccccsitt be vagyok állva, 2 órta múlva otthon leezsek.
Azt a 250 2Tcrossmocit megvettem
Sziasztok!
Hát ha már mindenki motort ajánl Ábrusnak ,akkor sztem itt van ami neki való .Környezetbarát,kényelmes ülés pozíció,erről biztos leér a lábad ,olcsó vétel ár,alacsony fogyasztás ami csakis a csuklódtól függ,mennyi sört vagy bort tudsz meginni
Yamaha OEM alkatrész-katalógus:

http://www.yamaha-motor.eu/at/...
Ábrus!

Öcsém felnit venne... Nézett egyngarnitúrát, ami korábban Renault 19-en volt, és úgy néz ki jó a Corollára. Ha még eladó... akkor egy képet, hogy hogy néz ki, meg adatokat dobj már kérlek...