Ilyen lett. Nem valami jó minőségű képek de majd lesz jobb is. Még karbiszinkron meg szelephézag állítás és rendben is van a gép elvileg. Ja meg még a forgalmit kell átiratni, csak lenne már jó idő hogy bejussak vele Egerbe.
Köszi szépen! Ki is álltam a udvarra kicsit, hogy megkapjam.. Gyorsan átjött. Rohadna meg. Pedig motorozni is jó lett volna. Kész lett a gép. Teszek is fel hamarosan képeket róla. Nem baj holnap motorkiállítás, szétnézek kicsit mire kéne gyűjteni.
0:46-nál hiába kiabáltam Sanyának hogy hagyja még egy kicsit de csak levette a világítást.
Ott látszik ahogy esik le a feszültség alapjáraton ha rajta van a világítás (akár 12,2V-ig is lemegy ami ugye már kevés) és ha még nem is a gyári fogyasztók mennek hanem nagyobbak, akkor ez fokozottan jelentkezik.
Meg lehet figyelni amikor egy egész pici gázt ad Sanya, hogy máris elindul felfelé a feszültség (már azelőtt amikor azt mondja hogy 2e a fordulat).
mutatok egy képet. Milyen ez a karburátor:: Kép jön
link
Jelenleg a harmadik szezont kezdtem el, elég lassan megy mert angol felirattal nézem.
A 35w meg gyenge fényű!
http://youtu.be/vHpCSwNKDvs
Ott látszik ahogy esik le a feszültség alapjáraton ha rajta van a világítás (akár 12,2V-ig is lemegy ami ugye már kevés) és ha még nem is a gyári fogyasztók mennek hanem nagyobbak, akkor ez fokozottan jelentkezik.
Meg lehet figyelni amikor egy egész pici gázt ad Sanya, hogy máris elindul felfelé a feszültség (már azelőtt amikor azt mondja hogy 2e a fordulat).