Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész szép de a bal kormánykapcsolóval még kezdeni kéne valamit.
Egy nagyítható kép jobb lenne mert ebből nem sokat veszek ki.
Erről van szó!
Na fiatalok
mutatok egy képet. Milyen ez a karburátor:: Kép jön
faya lett!
Ilyen lett. Nem valami jó minőségű képek de majd lesz jobb is. Még karbiszinkron meg szelephézag állítás és rendben is van a gép elvileg. Ja meg még a forgalmit kell átiratni, csak lenne már jó idő hogy bejussak vele Egerbe.

link
Nem lehet mert az csalás.
nézd magyarral
Én is leszedtem.
Jelenleg a harmadik szezont kezdtem el, elég lassan megy mert angol felirattal nézem.
jó kis film ez megvan az összes amit adtak
Hát ez van ha valaki mindennap filmsztárokkal találkozik.
Köszi szépen! Ki is álltam a udvarra kicsit, hogy megkapjam.. Gyorsan átjött. Rohadna meg. Pedig motorozni is jó lett volna. Kész lett a gép. Teszek is fel hamarosan képeket róla. Nem baj holnap motorkiállítás, szétnézek kicsit mire kéne gyűjteni.
Akkor hiszem el ha Retrospect pólós kép is lesz rólad 23.-a után itt a fórumon.
A nyertesünk megvan kinézel az ablakon és ott az ajándékod
Hali pupu
A 35w meg gyenge fényű!
Chuck Norris
0:46-nál hiába kiabáltam Sanyának hogy hagyja még egy kicsit de csak levette a világítást.
Ott látszik ahogy esik le a feszültség alapjáraton ha rajta van a világítás (akár 12,2V-ig is lemegy ami ugye már kevés) és ha még nem is a gyári fogyasztók mennek hanem nagyobbak, akkor ez fokozottan jelentkezik.
Meg lehet figyelni amikor egy egész pici gázt ad Sanya, hogy máris elindul felfelé a feszültség (már azelőtt amikor azt mondja hogy 2e a fordulat).
És mit csinálsz ott?
sztem a generátor még bírná, csak relézni kéne, mert túl sok A megy két izzónál.