Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mennem kell, este benézek.
A szervizfüzete szerint 5e km-enként itt szervizelték a GTR-t 60e km-ig. (állítólag most van benne 72e km)
Ami érdekes az az hogy 45e-ig mindegyiken rajta van a dátum is (2000.01.20 volt) azután csak a pecsétek és az aláírás. (60e-nél betelt a füzet)
A gumijai 2003-as gyártásúak és alig van rajtuk kopásnyom. Ha nem tekerték meg az óráját és nem kukáztak rá eladáshoz a Belgák valamilyen gumikat (elég hülye méret szóval nem olyan könnyű találni mint 180/55-17-est) akkor nekem az a gyanúm hogy ez a motor baromi régóta nem ment már. (itt Pakson is áll vagy 1,5 éve)
Lehet bepróbálkozok egy mailben a kinti szerviznél, hátha megtudok valamit. (aztán lehet megírják hogy 2007-ben járt itt utoljára 213e km-nél miután ropira törték harmadszor is )

Fasza,úgyis szétszedem újratömítem az egészet
Olaj helyett tévedésből emulziót öntöttek bele.
Köszi. De sokáig nem pihenhetnek mert jön majd a második forduló.
Elnézést, Emmúúúlziiióóóó!
Emmúúúlzóóóó!
Ez olyankor van amikor nem sikerült rendesen tömíteni a blokkot és víz folyik be a váltóházba az olajhoz és a váltó forgó alkatrészei turmixgépként elkészítik a koktélt.
Ja amúgy grat a motorhoz Ábrus ,végre vége a több hónapi kínszenvedésnek ,mármint a többiek részéről
Sziasztok!
Hozzám került javításra egy simson robogó,szikra nem vót,kicseréltem a két kondit fasza lett van cikra,de a motor továbbra is dadog hullámozva jár,elvileg nem rég lett főtengőzve,a gyertya meglepően olajos dzsuvás mikor kivettem,a lendkerék szimering felől nincs olaj folt,úgy gondolom szimeringes az olaj felől,vagy farsot szív valahonnan,hát szétbontottam,ez vajon mííííííííííííííí?
Akkor előre kérném a pénzt, mert a futár elverné rajtam a sok át nem vett vizespalackot
Bár az is lehet hogy emre csinált egy kamu weboldalt és jól megszivatott minket.
Én is ezt várom.
Rendeltem 12 litert.
hány 100L rendeltél és adod 500ftal drágábban?
Gondoltam hogy mindenki nekiállt veszettül gépelni

Most már csak az a kérdés, hogy mikor jön a következő mail, amiben közlik, hogy: Sajnálattal értesítjük, de xx számú megrendelését a megrendelésben visszaigazolt fogyasztói áron nem tudjuk teljesíteni.
A terméket átveheti telephelyünkön nettó 3215 FT,-os áron vagy 80.000,-Ft +áfa megrendelés felett díjmentesen megküldjük a részére.
Köszi. A rendelést felvették és visszaigazolták.
Állat!
hát el. Nem kicsit.