Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelteket
Röggöl mia feladja.
Amint megvan tegyél fel róla képeket. .
Mindenképpen.
Ha jó lesz és tetszik akkor GTR, ha nem akkor a Bandit. Holnap minden körülmények között motort veszek.
Elfogadnám!
Holnap motorpróba?
Motor alkatrész » Teleszkóp, futómű: fzr 1000 alkatrészek.
Ha valakit érdekel!
Nagyon jó!
mi a szám címe? qrva jó nem ugrik be az eredeti pedig már hallottam.
Mint sejthető volt nem mentem motort venni mert sz&r idő van. Megtelcsiztem a Banditos embert hogy holnapig be ne engedjen senkit amíg nem szólok hogy mi van. (gondoltam hogy ma is tömegek álltak a kapu előtt az esőben )
Beszéltem a kereskedővel is Pakson hogy feltámasztották-e a GTR-t és hogy nem ma megyek hanem holnap. (pont jó mert asszonyt is vinni kell Pécsre)
Mondta hogy minden oké, karbik kitisztítva, szinkronizálva, kérdezte hogy kicserélheti-e a gyertyákat mert azok eléggé sz&rok.
Árban több mint amennyiből én tudnám beszerezni de mindegy, cseréljék ki őket. Felajánlotta hogy kicserélik az olajat is ha már úgyis szét van szedve a gép de csak Motult forgalmaz és 3920 Ft/L a 20W50-es ásványi olaj. Mondtam neki hogy kissé (qrvára) sokallom mert 2,1e körül szoktam venni az olajat de mondta hogy munkadíjat nem számol fel csak az olajat. Én jeleztem hogy ennyiért még Rossi szerelői is lecserélnék nekem ha van egy kis idejük és a napernyőtartó csajok addig foglalkoznának velem a háttérben.
Aztán abban maradtunk hogy jó cserélje le aztán majd holnap ármegtárgyaljuk az elszámolásnál.(mer még az is megeshet hogy nem veszem meg )
Most beszéltem az eladóval ő sem tudja milyen: igy vette egy csomó alkatrésszel egyűtt amit a itt hirdet: motor alkatrészek -idomok plexi részben :[alkatrészek áron alul 1000]
Levenni és fekete spével lefújni!
igy tudtam
Köszi! Rajtavagyok a kapcsoló ügyön is. Állítólag a festékfilc a legegyszerűbb megoldás és nem is csúnya... majd kiderül.
Nálam működik.
Bal klikk a képre és nagyítás.
Ha nem megy lefotózom nagyítva is !
Nem történik semmi.
Kattints a képre és növeld 400 -ra a nagyítást!