Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de kert is lesz vagy csak a gyümölcsfa?
Az jó,ha készen van. Még láncfűrésszel kell felezni a magasságot,és csak utána lehet megmetszeni.

Lesz még egy féltető a terasz fölé,és egy tűzrakóhely is,amihez az oda vezető út szép kővel lesz kirakva.
az tök jó.kert is van hozzá meg minden?látom mobil garázs van! víz villany gáz minden van?
nálam már meg vannak metszve de azok csemeték.ma meg a faterral az ő telkükön metszettünk.
9 km a házunktól. Pellérdi szőlőhegyen.
ez tök jó! nem voltam benne biztos, hogy most van vagy nincs mert ugye sokáig nem voltam itt fórumon.és ez merre van? Pécs mellett vagy valahol vidéken?
Persze reggel lefutottam Orfűre és vissza. (30km 2 óra 23 perc)
Kint voltunk a kisháznál. Már 2,5 fa meg van metszve,qrva sok meló van a gyümölcsfákkal. 6-8 méter magasak. Félbe kell vágni őket,és megmetszeni. Ami lejött fa,azt összevágtam,a gallyakat kupacba hordam,és elkezdtem égetni.
te Sanyi nektek van hétvégi házatok?
hát és igazat is adnék neked!szemét köcsögök!
Nem. De gugyúni lehet érte. Közszolgálatot ellátó személy elleni erőszak. Mellesleg jó szájba is rugdosnám a putris cigányfajzatot.
szia! hallottad a sofőr verést? basszus nem irigyellek titeket sem.
Én 2800 ft-ért férek hozzá.
Halihó pajtikák!
Már próbáltam, nincs humorérzékük.
Informatív a Belga forgalmi engedély:
-fajta:motorkerékpár
-típus: Kawasaki
-vázszám: ZGT00A042486
-lökettérfogat: 997cc
-teljesítmény: 72Kw
-üzemanyag:benzin
-valami kód:952 96/651
-szín:
-első forg.h: 13/05/97
-rendszám:MKH596
-tulajdonos: Van Hal Yves
Pierstraat 354-C000
2630 Aartselaar An
-még valami kód: 202 147 6047 N2 00000
ennyi
Ja, gondolom azt mindenki tudta hogy Belgiumban a motorkerékpárokat NEM kell műszaki vizsgára vinni. Soha.
hogy képzeled hogy hagyjuk hogy mögöttünk kullogjatok még a végén a Sanyival pókereztek menet közben a többiek között köttök ti is
Mi majd lemaradunk a sor végén tisztes távolságra. (mint régen a Hell's Angels új felvételesei, sokáig azok is csak Triumph-fal mehettek és lemaradva követhették az Angyalokat)
Ez a meglepi hogy újra köztünk vagy
Már 2 kawa van de sebaj túl tesszük magunkat rajta