Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Mi volt a gond?
Hali Pupu.
Sérűlés mentes,csak hátsó oldalidomok vannak.
Én még ilyen szinten se gondoltam a motorra idén (hogy valamit vegyek hozzá), hála a gyönyörű időnek még a crossmotorral se tudtam menni, mert amióta megvan, dagonya a pálya, és nem az én szintem a felázott agyagos-homokos talaj annak meg semmi értelme, hogy itt az utcában berregtessem.
De talán jön a jóidő - bár előtte lehet árvíz, a Tisza 600m-re van.
Szevasztok!

Ma végre sikerült az indexet megcsinálni így már kész van műszakira!
Már csak egy kis meleg idő kellene és akkor meglátnánk a kuplungot is.
becsúszott egy motoros bolt és csak így tudtam megvenni...autóztam érte 450 km-t...24000-ért tankoltam
Össze voltak láncolva a parkolóban?
sziasztok!
megvettem életem legjobb sisakját:
Marushin rs1:1000 grammos full carbon,nincs szélzaj(170-ig próbáltam),kurva kényelmes
Mivel csak csomagban tudtam vásárolni,így van eladó zsír új XL AGV airtechem(40 pénz) és szintén egy új L marushin 999 fehér-arany grafikával(35 pénz)...
Jó estéket
Úgy néz ki eladó lesz majd 4db feltételezésünk szerint DYNO karburátor rugó lágyabb mint a gyári és 4db hegyesebb subertű a motor sokkal jobban reagál a gázra sokkal jobban húz gyorsul. Ez csak akkor valósul meg ha a héten nem tudom beállítani a fogyasztást -1,5 literrel.

Feribá. Eladó gyári sérülésmentes 500 600 körlámpás idomja van? fej oldal hátsó oldal fejidomtartó+ merevítő.
Na én elvágtázom,további szép estét mindenkinek!
Hali
Nem sértésként írtam ,csak több helyen is olvastam motor típ.-méret nélküli kérésed.
Ennél már csak az a jobb "kedvenc" amikor meg van valamid hírdetve,és küld egy üzit mennyi lenne a vége? Persze csupa nagybetűvel!
Köszönöm .
Látom akkor nem csak én vagyok igy!
Az előbb ami megfogalmazódott bennem,de visszavontam ! Ez volt:::::Ne vegyétek komolyan,de azért iderakom :Senkit nem akarok bevelni:

Hali
Lehet ,hogy vannak alkatrészeid,de csak ugy ukk mukk nem veszünk,arra se méltatod a fórumot ,hogy bemutatkozzál!
Nem bizol bennünk,mi miért biznánk?
Nem! Egyáltalán nem vagy maradi! Ebben én is maximálisan egyet értek!
Üdv!a tengely rövidlett,aztcsak idegesègemben irtam.akitõl vettem annak megadtam a pontos mèreteket ès mègsem lettjó.valakinemismeri a számokat.kedden jön a rendes gyári tengely.üdv.
Szép estét!
Nem tudom ki hol tanult illemet, de ha valahova megyek vagy belépek,/Fórum/minimum bemutatkozom.
Azt tapasztalom,hogy kiment a divatból,névtalenül akarnak belépni egy adott társaságba.
Lehet én vagyok lemaradva?
Szép estét.....
Hello. Vannak 1995-ös FZR600R alkatrészeim,ha valakit érdekel.
na kiprobáltad mán ? Tiszta izgatott vagyok
Remek
Egyenlőre még ráérek,de menetközben módosulhat!
Motorosszánnal !
Hát idén nem hagynám ki én se.
Páran biztos leszünk.... jóóóóóóóóóóóóóó