Itt a képes motoron ha feladok hirdetést, az azonnal megjelenik?
Mert az enyém nem, pedig ha bemék a hirdetés kezelésbe, ott van, képekkel, számmal.
De ha keresek a hirdetések közt, akkor nem láccik.
Naná és 19 évesen még hajlandó voltam dolgozni is
Jó meló volt, szabad... volt kb. 150km vonalunk, és mindig oda mentünk, ahol valami hiba adódott, főnököt csak reggel láttam
Emléxem az esetre... Az egyik haverom azt mondta, ismeri a gazdáját de nem akart belemélyedni a témába
A Huskynak alig lett baja
Hogy lehetett akkora fax, hogy elakad a sínen - én a P5 Pannóniával mentem rajta, azzal nem volt gond (boldog ifjúkoromban a vasúti telefonszerelőknél dolgoztam, sokat jártam arra)
a felnyitható sisakról rossz véleményem van,mióta az egyik haverom perecelt benne,1 évig nem evett szilárdat,most van neki 2 méter drót,meg műfogsor a szájában
annyira könnyű a sisak,hogy beszarás...mintha egy sapka lenne a fejeden:-)
voltam pesten is előző nap nézelődni,ami nagyon tetszett az a shark vision-r carbon.
akkora látótere,hogy szinte nem is kell forgatnod a fejedet kereszteződésekben,kényelmes is,de 130.000-et nem adok egy kupakért
Én meg nem találtam, pedig én adtam fel
Szerintem a blokkfeled itt van. Hívj, írj, alkudj
Elég xar ott a blokkfedelem, javítható lenne épp, de hátha kapnék jót.
sajátot ugy tudod megnézni:hirdetések kezelése
http://www.kepesmotor.hu/aproh...
És itt az alkatrészt keres rovatot nézd
Mert az enyém nem, pedig ha bemék a hirdetés kezelésbe, ott van, képekkel, számmal.
De ha keresek a hirdetések közt, akkor nem láccik.
Mit baxhattam el, vagy ez ilyen?
További szépnapot .
Jó meló volt, szabad... volt kb. 150km vonalunk, és mindig oda mentünk, ahol valami hiba adódott, főnököt csak reggel láttam
A Huskynak alig lett baja
Hogy lehetett akkora fax, hogy elakad a sínen - én a P5 Pannóniával mentem rajta, azzal nem volt gond
voltam pesten is előző nap nézelődni,ami nagyon tetszett az a shark vision-r carbon.
akkora látótere,hogy szinte nem is kell forgatnod a fejedet kereszteződésekben,kényelmes is,de 130.000-et nem adok egy kupakért