Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráfért egy kis gondoskodás,biztos nagyon fasza lett!
lehet még én is olyat veszek,még nem tudom
de ez is nagyon tetszik:
link
Már Nálad lehetne....
Kapott fasza gumikat is. Leengedtem az elejét, eszi a kanyart. Szinkron kéék, csak nincs itthon, meg másik lámpit beleszabni. Akkor megkapná a torlólevegőt, és baba.
gondoltam,hogy ezt mondod
egy ilyennel szemezek még,csak kicsit törötten
link
Eladni, nem adnám. Megemeltem a seggét, baszott jó lett. Olyan magas lett mint A TIED...
ha eladnád a motorod Zsolti,akkor mennyiért kínálnád?
úgy néz ki ráugrottak az apriliára,szombaton szerintem viszik is el,úgyhogy valószínűleg indulhat a motorvadászat ismét
ÖÖÖÖÖÖÖ ez kawa... De suzuki fejidiom-...
Ok köszi, szétnézek...
nálunk a barkácsboltban
Szerintem ott is de csavarboltokba munkaruházati boltokba meg ilyenekbe.
Hol lehet kapni? Patikában?
Természetesen
Van eredeti két lámpás-van egy lámpás
A tied nem tudoom kinagyítani igy nem nagyon látom milyen van
én már 2 szezon óta füldugózom és nekem bevállt.Hallom a Bettit is mögöttem meg a külső zajokat szirénákat de a szelet letompítja.ja és sima zöld munkavédelmi dugó.
Köszi még egyszer a segítséget! A kormány nyaknál volt egy csatlakozó amit lazának ítéltem és széthúzott állapotban nem csinált semmit a mutató.Ha összedugtam és letesteltem kiakadt a mutató.

remélem hogy csak az volt a baj.
Voltam ma a Schuberth boltban, kipróbáltam egy új Schubit. Hát, hangos volt az is. Valszeg a plexi ad egy kis turbulenciát, mert ha felállok a motoron akkor csendesebb, de a mostani bukóm is. Úgyhogy nem adok érte százhatvanezret... Majd csinálok túra plexit, vagy levágok belőle, vagy füldugózok...
Tehát akkor ha úgy adódik tudok tőled venni?
Na nemáááááááá. Csináljak bombariadót?
Adatlap... :)