Nem vitatom, hogy van ilyen. Én tavaly őszig 12km-re jártam dolgozni, plusz a napi magán futkározások( nem sok: vásárlás, ez-az elintézése), néha rokonság, haverok meglátogatása, de ritkán jöttem ki havi 2e km alatt. Tavaly óta 60km-re dolgozok, minden hétköznap megyek, most 4e szokott lenni a havi futásteljesítmény. Az évi 50e km és nem gondolom, hogy ez olyan extrém sok lenne. Oda vissza a meló 1,5 óra, az asszony a stadionokhoz (ott dolgozik) ennyi idő alatt ér be Sz.sz.miklósról. De ha 91e akkor annyi, ha 240e akkor nekem úgy is jó, de szerintem ez ritka.
Csak még egy érdekesség: Anyámnak 2 éve vettem egy autót és otthon megnéztem a szakszervizben vezetett, aláírt, lebélyegzett szervizkönyvében a dátumokat. Az egyik egy vasárnapi nap volt . Melyik szakszerviz dolgozik vasárnap Mo.-on?
Én ezért szoktam mindenkinek azt mondani hogy jó hangja van a gépnek, az a pici zaj meg normális.
Belegondoltam hogy mi lenne ha azt mondanám mindenkinek hogy: háát, tényleg van valami hangja. (gyula pl. már kétszer blokkot cserélt volna)
köszi feribá de már megvan a bőr ruha csak a véleményekre vagyok kíváncsi bár mostmár ha jobb a bőr ha nem ez van, kicsit nehezebb de egyenlőre nagyon fura bár kb 20 km-t mentem benne még meg kell szokni.
link
Csak még egy érdekesség: Anyámnak 2 éve vettem egy autót és otthon megnéztem a szakszervizben vezetett, aláírt, lebélyegzett szervizkönyvében a dátumokat. Az egyik egy vasárnapi nap volt
Akkor fogyok tovább
Belegondoltam hogy mi lenne ha azt mondanám mindenkinek hogy: háát, tényleg van valami hangja.
Jelenleg R1 tükrök vannak rajta, csak a balosra kicsit ráborult a motor.
furattáv nem szempont, megoldom, csak épek legyenek.
Egy mailt küldtem, aztán eszembe jutott, hogy ebből a héten nem valószínű hogy lenne tükröm a szerdai ünnep miatt.
Amit lealkudsz neked kifizetem.