Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rajta állsz és taposod akkor nem. (de hallgatok emrére és inkább hallgatok)
Nem is fogy el mert felhajlik
Anettel biztos de ha gyerekből is jön valaki akkor kocsi&motor
Asszonnyal, vagy Leilával?
elvileg megyünk
Hát most ebbe nem kéne belemenned, mert még tévesen vonsz le következtetéseket.
Tényleg! Ilyen is volt.
Hétvégén jössz te is Pista?!
Vagy nem kell annyira határon menni hogy elfogyjon a lábtartó.
De azt tudjuk, hogy Te nem is értesz hozzá.

link
Tudom, én a blokkzajokra írtam. Nyilván én is szólok ha nem frankó valami.
Csak ha életveszélyben érzed egy motor elejét a kanyariveken akkor inkább érdemes szolni
Nem vitatom, hogy van ilyen. Én tavaly őszig 12km-re jártam dolgozni, plusz a napi magán futkározások( nem sok: vásárlás, ez-az elintézése), néha rokonság, haverok meglátogatása, de ritkán jöttem ki havi 2e km alatt. Tavaly óta 60km-re dolgozok, minden hétköznap megyek, most 4e szokott lenni a havi futásteljesítmény. Az évi 50e km és nem gondolom, hogy ez olyan extrém sok lenne. Oda vissza a meló 1,5 óra, az asszony a stadionokhoz (ott dolgozik) ennyi idő alatt ér be Sz.sz.miklósról. De ha 91e akkor annyi, ha 240e akkor nekem úgy is jó, de szerintem ez ritka.
Csak még egy érdekesség: Anyámnak 2 éve vettem egy autót és otthon megnéztem a szakszervizben vezetett, aláírt, lebélyegzett szervizkönyvében a dátumokat. Az egyik egy vasárnapi nap volt . Melyik szakszerviz dolgozik vasárnap Mo.-on?
szerintem jól néz ki ezekkel a tükrökkel
Oké
Akkor fogyok tovább ,ha nem tudom eladni vagy elcserélni!
Én ezért szoktam mindenkinek azt mondani hogy jó hangja van a gépnek, az a pici zaj meg normális.
Belegondoltam hogy mi lenne ha azt mondanám mindenkinek hogy: háát, tényleg van valami hangja. (gyula pl. már kétszer blokkot cserélt volna)
én is vadászok tükröket le kéne cserélni már az ideglenes(3éve) tükreimet
Oda kell, és most az ilyen tükrök tetszenek
Jelenleg R1 tükrök vannak rajta, csak a balosra kicsit ráborult a motor.
köszi feribá de már megvan a bőr ruha csak a véleményekre vagyok kíváncsi bár mostmár ha jobb a bőr ha nem ez van, kicsit nehezebb de egyenlőre nagyon fura bár kb 20 km-t mentem benne még meg kell szokni.
Grat hozzá! Sok-sok baleset és szerviz mentes km-t kívánok nektek.
Holnap lefotózom!
Ott, ha bármi bibi van akkor nem kell, mert 8-ért újat veszek
furattáv nem szempont, megoldom, csak épek legyenek.

Egy mailt küldtem, aztán eszembe jutott, hogy ebből a héten nem valószínű hogy lenne tükröm a szerdai ünnep miatt.

Amit lealkudsz neked kifizetem.
Rendben, köszönöm.
Nem jelezted ,ha gépedre kel?:nekem is van egy pár :tutik