Képet majd holnap csinálok, az út meg ugyanolyan (sz&r) mint eddig mert ugyanarra mentünk.
Viszont az autó jó. Csendes-kényelmes és úgy hullámzik az úton mint egy hajó.(a vizen)
A motorja kerreg mint egy dízel de bent nemigen hallani belőle semmit.
Menésre érezni hogy nem véletlenül csináltak ugyanebből 110 Le-st és 2,2-es HDI-t 136 Le-vel.
Ez a 90Le nyugodt közlekedésre alkalmas de nincs benne a mai dízelek "tol mint a barom" teljesítménye.
Egyébként jó.
halihó Üdv Feribátyám megjött a tükör köszönöm ,igyekszem a pézt a héten feladni ismét bebizonyosodott a póstán vigyázni kell az ilyesmi feladásnál mert az egyik tükörlap 2db-ban van de sebaj van üveges ismerősöm,
Biztos hogy kell hozzá új tömítés készlet? (folyik?)
Mert pl. ha nem sérült a gumi akkor elég szokott lenni ha a dugókat kivéve polírpapírral megdolgozom őket majd kitakarítom a tömítés környékét is.
Szia Feribá! Sikerült fel berhelnem a csapot is levágtam belőle egy keveset,és így elfér! De a csapot " ON " állásba tegyem,és ha kifogy a nyál akk tekerjem át "reserve-re " ?
Én egyenként ki szoktam nyomni őket.( hátsó fékcsőre könnyebb rákötni)
Ennek a szónak a végén : SHOPPING
Viszont az autó jó. Csendes-kényelmes és úgy hullámzik az úton mint egy hajó.(a vizen)
A motorja kerreg mint egy dízel de bent nemigen hallani belőle semmit.
Menésre érezni hogy nem véletlenül csináltak ugyanebből 110 Le-st és 2,2-es HDI-t 136 Le-vel.
Ez a 90Le nyugodt közlekedésre alkalmas de nincs benne a mai dízelek "tol mint a barom" teljesítménye.
Egyébként jó.
NM.
Nem mondtad ,hogy 400-s hoz kel
Tart--fent
Zár--közép
Nyit--lent
Mert pl. ha nem sérült a gumi akkor elég szokott lenni ha a dugókat kivéve polírpapírral megdolgozom őket majd kitakarítom a tömítés környékét is.
Márpedig ami rajta van az is kezd elbaszódni, mert nem bírja a tempót.
itt olcsóbb