Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a bosszantó!
Látom, akkor nem vagyok egyedül, aki sok pénzt ült bele!
Még az a jó, hogy kell minden áron eladnom!
Majd talán 10 év múlva megfizetik a gyűjtők, ha lesznek!
Ja és nem a színesfémgyűjtőkre gondoltam!

Köszönöm!
Sajnos ez a szavaiddal éve gebasz lesz!
Mivel a bicajon is zsibbad mindkét kezem!
Lehet, hogy egy kis fogyókúra is sokat tudna segíteni!

Köszönöm!
Sajnos olyat nem találtam.165 és 182van
Nekem tökmindegy volt de hármincezer vágy ott rohád meg!
Ez színesfém gyűjtő volt, és átvert, mert nem klióra kellett neki, hanem kilóra gyűjti a magnéziumot
Ne szorítsd a markolatot másfelől ha rezeg, ott valami gebasz van.
Ha a testtartás miatt zsibbad, akkor nem kell sportmotort venni, ott mindnél súly van a kezeken.
Az enyém is több mint 600-ban volt mire rendben volt, aztán 330e-ért vette meg ádám dobozostól. Tisztában voltam vele hogy ennél többet nem ér piaci körülmények között.
Hali
Nekem is volt ilyen érzés/zsibbadt a jobb kezem/
45 éve motorozom és az a tapasztalatom:
szoritani kel egy kicsit a gázkaron ne keljen folyamatosan erősen huzni ,és megszűnik.
Maximálisan igazad van!

Szakadt állapotút, ha megvesz, akkor simán oda fog érni, ahol én is állok pénzügyileg és az tutira nem kifizetődő!
Tegnap hívtak a rönó felnik miatt. Mondja a srác hogy oké hogy megánra valók neki klióra kellene, szerinte jó arra is. (megnyugtattam hogy szerintem is )
Mondja hogy megnézné de ő pesti és tudnánk-e találkozni valahol Százhalombatta környékén, megnyugtattam hogy én egy qrva métert sem megyek sehova, ha kell akkor mondom a címet.
Jó akkor jön, kb. egy óra múlva itt van.
Mondom neki hogy merre jöjjön és melyik ház az de mondja hogy nem téma, gps-sel idetalál. (tényleg? )
Nemsokára csörög hogy na most akkor merre? ( )
Mondom neki hogy merre és hogy nyitva a kapu, álljon is be az udvarra.
Hív hogy itt van, megyek ki és látom hogy ott áll egy egy pár éves ezüst 530d és száll ki egy 28-30 körüli srác.
Na itt éreztem hogy 30ezres vételár betonstabil lábakon áll és azt egy komolyabb természeti katasztrófa sem ingathatja meg.
Bejön, nézi és kérdi hogy akkor mennyi.
Mondom hogy 30e.
Jó, ha már lejöttem nem cigánykodok és elővesz vagy 500e Ft-ot és leszámol 30-at, behajigálta a kerekeket a BMW-be, elköszönt és ment.
Így kéne működni mindennek.
Szia! Igazán nem akarlak megbántani vagy vitát kezdeményezni!
De miért értékeled olyannyira le azokat a motorokat?
Tudom, hogy én egy "ökör" vagyok, mert én raktam fel 600ezerért az 1990-es 1000-res motoromat!
De miért is adnám oda "kabátgombért"?
Ha valakinek kell ennyiért akkor vigye, ha nem akkor meg eláll a garázsban!
Az a három motor jóval az enyém alatt van árban! Minőségben meg nem kívánok vitatkozni!
Te mennyiért szállnál le a vasadról?
Annyiért amennyiért még egy használt robogót sem lehetne kapni!?
Gondolom nem, akkor inkább a jelenlegit lovaglod!

Kíváncsi lennék BAKOSI sporttársunk mennyiért szállna le a vasról?
Az Ő vasa számomra az etalon! Mélyen fejet hajtok előtte a munkájáért és a motorja szépségéért is!

Még egy gondolat! Nézted is valaha a mobile.de hirdetéseket!?
Ami úgy néz ki, mint ezen 3 db belinkelt vas, azok keményen 1500-2000 EU környékén és felette mozognak!
Igaz az Német piac!

Jelenleg egy Trabit újítok fel full gyári állapotra, nem az eladás a szándék, hanem az értékmegőrzés!
Úgy érzem és úgy látom, hogy a piacon az öreg vasaknak elindult felfelé az ára!

Visszatérve az én FZR-re! Ha én egy potenciális vevő lennék én sem adnák 600 ezret érte! Azért már fiatalabb és korszerűbb vasat is lehet venni!

Dallasban Jockey azt mondta, hogy "mindennek annyi az ára, amennyit megadnak érte!"
Legfeljebb nem adjuk el!
Hála Istennek nem a pénzszűke miatt hirdetem én sem!

Inkább abban adjatok tanácsot, hogy mit tegyek annak érdekében, hogy ne zsibbadjon a kezem az FZR-en! 5km és már alig bírom szorítani a markolatokat!
A Majestyn és a GoldWingen ilyen probléma nincs, igaz ott az üléspozíció is más!
Menjek le kondizni vagy majd idővel elmúlik a zsibbadás?

Elnézést, ha bárkit is megbántottam volna! Ez a saját véleményem volt!
Az infókat pedig tisztelettel megköszönöm!

Baleset és hibamentes széles utat!
nem volt rajta matrica hogy törékeny ,le van sz.rva úgy is fényezni fogom legalább nem kell maszkolgatni addig meg használom így szerencsére a jobb oldali törött
Az is biztos.
Jó, azzal én is tisztában vagyok hogy ki hány kiló.
Meg valószinű, te nyugodtabban alszol
A sz&r a bombatölcsérekre vonatkozik ahol még nem foltozták be őket. (itt-ott még vannak) egyébként jó az út.
A 406-osnak már nem torziós, hanem független hátsó felfüggesztése van.
Menni megy, csak elég szűk az a tartomány ahol ténylegesen dolgozik. (bár a dombos-kanyargós részen nem kellett visszatenni ötödikből sehol és gyorsult is felfelé rendesen)
Köszi
Csak látnád ők mennyit tankolnak,és a tiéd mennyit csipeget!

Na ez a nem mind1!
Holnap tolom
Még annyi hogy pár osztállyal kényelmesebb mint a rönó, bár hazafelé Mecseknádasdon a Grill Büfé előtt egy majdnem új fekete S500-as merci mellett parkoltunk, na ott kissé éreztem hogy lenne még hova fejlődni. (két nemkisdarab rövidhajú ember jött vele)
Jó lesz az. Az enyém is nyugodt gép,de szeretem nagyon
Oké lemardtunk!
Küldj már át pár fagyis képet.
köszi
na mi van, Házi Gazda?
A 6-os 1általán nem xar... ha szerinted az, akkor:
1) rossz a futómű ( )
2) nem jártál még Solt-Kmét közt

A 406-nál (az, ugye?) elég kritikus a háccsó gátló, ez pizsó betegség, a 405 is nagyon érzékeny volt erre, meg a csatolt torziós hátsó tengely perselyeire is.

90LE - megy az, csak nem tűnik fel, mert halk és kényelmes.