Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki !
Motorozni ma délután ?
Ha tudod tedd fel emelőre,és szűrd ki,hogy elölről jön a hang,vagy hátulról!
Sziasztok! Az a helyzet, hogy eldőlt a motor a bal oldalára, álló helyzetből. Igen, balfasz voltam, ezt a részt most ugorjuk át. Berepedt a bal oldali dekli, ami alatt ugye a lendkerék van. Nem indult befelé a motor ezután, mert a dekli beleért a lendkerékbe. Kiflexeltem, majd begitteltem, most már elvileg nem ér bele, mert beindul és nincs az a fura zaj. Viszont, amikor tolom a motort, akkor amolyan fura kattogó hangot hallat, mintha a lánc/fogaskerék kattogna, vagy nem tudom. A láncszett bizony már rég megért volna egy cserét, mert össze-vissza állnak a szemek, de ilyen hangot az eldőlés előtt nem hallatott. Köszönöm szépen a segítséget előre is. :)
0670/4557964
Ki van írva,de választhatsz is akár 70, vagy 20 legyen?

Köszönöm Még fura egy picit így, de már kezdem megszokni

Hát figyu, szerintem jó a holnap, de légyszi adj egy tel számot, mert nem tudom pontosan, hogy mikor végzek és akkor rád tudok írni, hogy mikorra érnék oda.
Ez igen.... Na tudod már melyik nap,és mikor futunk össze?
Gratula....
Szép lett!
Üdv a nagyok közt. Gratula
Jaszikám köszi, de most a Zsoltitól veszem a mocit igy a keret elfogyott!
De valamit azért kitalálok rá
Hali mindenkinek
Szép napot.
A gyertek autója ez a civic ,nekem egy amerikai kiadásu Prelude-m van
Jó reggelt.
Jól van akkor megvan mind....
Én szeretnék menni, ha nem jön közbe semmi ott leszek...
nekem van ismerősöm,így ingyenben volt,de én se tudnám elkérni max. 1 napra.Akinek ilyen van,az nem tudja nélkülözni egy hétre,ha pedig haknizik vele,akkor megkéri az árát.
Tudom, már késő de akkor is jó képek.
És az jó?
Sanyikám 30-nál nincs jelentősége.
Elite lettem az nCore -on
Oda se neki. Én meg nem fújtam 2 éve a hátsó gumiba,és csodálkoztam,hogy kúszik kifelé kanyarban. És az az érdekes,hogy eszembe sem jutott.
Látom megint témánál vagyunk.
Jó éjt!