Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

M1:
Pink Floyd The Wall
Most kezdődik.
Jaszikám
a meghívás neked is szól!
Velem nem tudsz vitatkozni, mert nehéz Elismerem más igazát stb... Sőt azt is ha f@sz vagyok. Viszont. Ha valmi fekete, az fekete, ha fehér, akkor fehér. Nem rózsaszín, később kék, majd ha úgy akarom mégis inkább fehér. Ha valaki a Busa fórumon cinkeli a másikat, hogy kék menni az fzr-es verebekhez, mert nagy a nyugi, az nem tiszta fialás. És ennek ha tetszik, ha nem, hangot adok, bármekkora span, vagy nem, az illető.

link

Uff! És ezennel én is lezártam a témát.

Bocs mindenkitől ha hosszú volt!
Na tépek aludni mert ha nem megyek be dolgozni, még a végén éhenhalnak az elefántok

Jò éjt

Oké rendben
nem kicsit ! már nagyot kel látogatni!
Akkor igyekszünk ùgy alakìtani hogy be tudjunk ugrani legalább egy kicsit
Pusztaszabolcs motoros találkozó!

+ nálam is egy összejövetel
Itt a szomszédban motoros tali meg nálam egy buli!
Akkor mi lesz?
Andika semmi gond de julius 24 tutunak kel lenni!
valamit kihagytál! a kuplungnál!
Csòk Feri bácsi
Nem tudunk most menni a hétvégén, mert mindkettőnknek melò van
De nincs elfelejtve csak sajnos napolnunk kell
thomas ha leszel csörrents meg visszahívlak telóm az adatlapon
Még mielőtt félreértés lenne megint mindenből csak leírom amit gondolok ezzel kapcsolatban és részemről lezártam mert nem szeretnék vitát se veled se mással. Meg aztán nem vagyok én neki se a felesége, se az anyukája, pláne nem az őrangyala, hogy megvédjem, csak hasonlò esetben ő is így tenne.
Nem mindenki olyan hogy képes állandóan azt mondani ami a másiknak tetszik, vagy puhítani a véleményén azért hogy nehogy valakit megbántson. Ami a szívén az a száján, ez valakinek bejön, valakinek nem, hát istenem, ez van.
Meg aztán tudod, csak akkor lehet cukkolni a népet, ha van rá vevő.
Hali mindenki
thomas vagy ?
Őszintén: Sikerült már vele személyesen találkozni, első benyomás személyesen nem volt negatív,, de a hozzászólások, hozzáállások stb, egy teljesen más lelkületről tanuskodnak. Lehet igazad, de a picsa se tudja. 17 év honvédség és kb 1500 fős ismerettség után nem szoktam csalódni a benyomásaimban
Persze, megértem.
De én ismerem, a barátom és tudom hogy jò ember.
Előfordulhat, de nem ez jön át.... (Péló barna után szabadon)
Nem olyan arc ő mint amilyennek látod...
Ez nálam is így szokott lenni
Alakul, de még lennének kis pénzes ötleteim