Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nmeked nincs kint a lakhelyed igy te nézd meg :Adony
Te mennyire vagy tőlem?
Pupu
Andika írta ma nem jöttök ,a teló félre téve. ha ma összefutunk odaadom. menni akarok ma én is csabarogni.
Fiuk merre akartok ma gurulni?
Jézusom,mi van ezekkel?
Jó reggelt,sziasztok!
Hu hát nincsenek
Hát a szervezők nincsenek toppon
http://www.youtube.com/watch?f...
Neked is Feribátyám
Szép napot -kellemes hétvégét mindenkinek!
Pár napja átjár egy kandúr éjjelente és itt keménykedik mind a 2 üvegen keresztül már nem lehet tőlük aludni. Tegnap megelégeltem és kibasztam hogy most légy kemény 10 perc múlva vernyákolás fújás kint az udvaron, felmentek a kajálda tetejére és ott egymástól egy méterre álltak és csak nyáu nyáu pfff. Kinéztem a miénk kiszúrta hogy nyílik az ajtó és huss leugrott 4,5méterről a betonra és befutott azóta nem kemény csöndben van. 1x kell csak ráébreszteni hogy ha belefut egy erősebbe akkor inkább kussoljon behúzott farokkal..
Köszi neked is de nem ez a megoldás.
"És az egyetlen volt, aki a balesetem után......" ? ? ? ?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ faszom ez Én voltam nem Ő
Ez milyen költői volt
Remélem nem komoly , jobbulást Mariannak. Elintézem ha akarod csak szólj nem is tudja majd kitől miért kapott....
Mellesleg ezt az egész fzr-es cinkelést én is magamra vehettem volna, de nem tettem.
És az egyetlen volt, aki a balesetem után minden áldott nap megkérdezte, hogy mi van velem/velünk. Mivel a barátom, függetlenül attól, hogy mekkora szája van, mellé fogok állni, ha tetszik, ha nem.
És ezzel befejeztem.
Az hogy itt néhány ember érzékenyebb az átlagnál csak nagyon jól próbálja takarni, az nem az én/ő/vagy más baja.
Úgyhogy erről ennyit.
Köszönöm de nem süllyednék odáig, az senkinek sem lenne jó.
Biztos hogy kell pár nap (hét) amíg túllép a család az eseten (mint látszik jelenleg is mélyen alszom) de ez egy "remek" alkalom volt az egész család számára hogy nagyívben kib&ssza az ismerősök közül. (páran már eddig is kiikszelték így pont ezért ott sem voltak)
Bár az addig történteket mélységesen elítélem, és ha gondolod lemegyek veled fejberugdosni az embert, de a "Jelenleg tele van nyugtatóval és alszik." mondat az addig jótékony homályba burkolózó különleges élmények szigetét sejteti a távolban feltűnni...
"Ami a szívén az a száján" Ezt vallja a sógorom is.
Mivel elég friss az érzés így leírom. (kb 6 órával ezelőtti)
Nejem öccsének (15 éves) ma délután volt a ballagása. Szépen le is ment, mentünk anyósomékhoz (nem voltunk sokan, szüleim, mi és az asszony másik öccse (ami a szívemen az a számon jános) a családdal, meg még páran)
Mindenki evett-ivott és jól érezte magát, amíg a sógorom (.....jános) el nem kezdett kötözködni az asszonnyal (testvéri szeretet ugye)
Nem sokkal később már belém is belém akart kötni (de én az a fajta vagyok aki általában nem iszik és inkább tűr, nem balhézik mert tekintettel van másokra) olyasmikért amikről fogalmam sincs.
Lényeg a lényeg, az asszony rángógörcsökkel feküdt a földön majd elájult, ő vérig sértett mindenkit (mert ugye a ami a szívemen.......), amíg mi próbáltuk magához téríteni a nejem addig segítségként kaptam tőle egy lazább pofont miközben qrvaanyázott folyamatosan (anyám ott állt közöttünk) mert még ekkor is mindenáron verekedni akart. (ha bárkit megüt rajtam kívül vagy nem áll le akkor apámmal elvertük volna mint a lovat de a nejem most fontosabb volt)
Némi küzdelem árán nejemet nagyjából magához térítettük (....jánosom meg segítőkészen ordít hogy az asszony ne szimuláljon) közben apám kihívta a rendőröket és a mentőt.
A rendőrök ismerik ezt a köcsögöt így gyorsan leállították, majd mivel nem akartunk feljelentést tenni, így határozottan javasolták hogy húzzon haza a p-ba.(el is takarodott)
A mentő bevitte a nejem a kórházba, nemrég hoztam haza. Jelenleg tele van nyugtatóval és alszik.
Természetesen az alap hogy ezt a tetvet töröltük az életünkből.
Mindig is tudtuk hogy barom ha iszik de velünk még nem volt soha ilyen. Tönkreb&szta az egész eseményt és mindenkinek a napját.
Ez egy iszonyatgecinagyon jó film, persze ismerni kell a zenét is hozzá. Asszem ez volt az első video film amit láttam. Valahogy a nyolcvanas évek elején....Egy gimnáziumban volt valami gólyabál vagy mi, nagy buli az egyik teremben volt egy tv és egy videó felàllitva, mi meg ott álltunk előtte vagy harmincan-negyvenen és néztük.....