Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóreggeleket
Oké de nem kell másik menetes szár! Abból vegyél le pár mm-t ami alul van. A sárgaréz menetes toldó feletti felső rész a gyári, az alatta levő pedig egy homemade menetes szár, annak a hosszát alakíthatod.
mondom én h vágás lesz
És ha levágsz pár mm-t az aljából pubi? (lecsavarod az alját és a toldott menetes szárból annyit vágsz amennyit akarsz)
hátsó gumi
hátsótárcsa?
csere!van pici pénzért egy hátsóm neked,ha nem akarsz újat venni
ja, de itt majdnem teljesen be van csavarva már, ugye a végtelenségig nem hajthatom befelé
jó kicsi a hely
Nem nagyon fogom hogy mit akarsz állítani.
A rudazat középen van összetoldva a menetes sárgaréz hüvellyel. Ha azt kicsavarod akkor is állíthatod, de ha alul kihúzod a rögzítő stiftet az anyánál akkor ott is állíthatsz hosszt.
faszom. a törpe lábadhoz úgy meghosszítottad a fék rudazatát, hogy sehogynemtudtam elég rövidre venni, úgyh azt gondoltam, hogy egy menetes szárat méretre vágok. hm?
gondolom nem viccből, azt mondta,hogy az összeset
Nem lehet ezt tudni Pestországban egy motorszervizben.
Nos, volt olajfolyás a telószárakon? (ha nálad már nem, akkor esetleg régebben, ezt abból láthatod hogy olajsaras a teleszkópok alja és a féknyereg környéke)
Ha nem az, akkor esetleg még akár szerencséd is lehet (bár kicsi rá az esély) és a szimeringek jók.
Ekkor is érdemes széthúzni a szárakat és kimosni őket, mert a régi olajból némi feketés trutymó szokott maradni a szárak alján, ha már régen cserélték.
Ilyenkor általában azt szoktam mondani magamnak hogy: "ábrus baszki döcögjél már el gyorsan két új szimeringért ha már egyszer szétszedted, ne ezen a bolhaf&sznyi összegen múljon hogy esetleg szedheted szét miattuk pár hónap múlva"
Ha kell segítség a szétszedéshez akkor kérdezz és segítünk. (mert mi ilyen baromi okosak vagyunk )
Á, dehogy, Ő így mulat.
"Kevés olaj- szimering?"
Pontosan.
De ebbe gondolom mind a hármat cserélték.
Azért arról ne feledkezzünk meg hogy nem mindegyikőnk szupersportol a mindennapokban. Normál használatra újonnan pedig ez egy igen jó gumi.
(itt nem pont csöviére gondolok mert az kb. egyidős lehet vele )
Dunlop sport max d209? Alapvetően egy szar gumi szerintem csere!
Érzem is amikor hirtelen üt egyet és hallom is
felüt vagy koppan?
Igen , pontosan ez a tapasztalatom. Egy kisebb bukkanónál pedig koppan is egyet...