Oké de nem kell másik menetes szár! Abból vegyél le pár mm-t ami alul van. A sárgaréz menetes toldó feletti felső rész a gyári, az alatta levő pedig egy homemade menetes szár, annak a hosszát alakíthatod.
Nem nagyon fogom hogy mit akarsz állítani.
A rudazat középen van összetoldva a menetes sárgaréz hüvellyel. Ha azt kicsavarod akkor is állíthatod, de ha alul kihúzod a rögzítő stiftet az anyánál akkor ott is állíthatsz hosszt.
faszom. a törpe lábadhoz úgy meghosszítottad a fék rudazatát, hogy sehogynemtudtam elég rövidre venni, úgyh azt gondoltam, hogy egy menetes szárat méretre vágok. hm?
Nos, volt olajfolyás a telószárakon? (ha nálad már nem, akkor esetleg régebben, ezt abból láthatod hogy olajsaras a teleszkópok alja és a féknyereg környéke)
Ha nem az, akkor esetleg még akár szerencséd is lehet (bár kicsi rá az esély) és a szimeringek jók.
Ekkor is érdemes széthúzni a szárakat és kimosni őket, mert a régi olajból némi feketés trutymó szokott maradni a szárak alján, ha már régen cserélték.
Ilyenkor általában azt szoktam mondani magamnak hogy: "ábrus baszki döcögjél már el gyorsan két új szimeringért ha már egyszer szétszedted, ne ezen a bolhaf&sznyi összegen múljon hogy esetleg szedheted szét miattuk pár hónap múlva"
Ha kell segítség a szétszedéshez akkor kérdezz és segítünk. (mert mi ilyen baromi okosak vagyunk )
Azért arról ne feledkezzünk meg hogy nem mindegyikőnk szupersportol a mindennapokban. Normál használatra újonnan pedig ez egy igen jó gumi.
(itt nem pont csöviére gondolok mert az kb. egyidős lehet vele )
A rudazat középen van összetoldva a menetes sárgaréz hüvellyel. Ha azt kicsavarod akkor is állíthatod, de ha alul kihúzod a rögzítő stiftet az anyánál akkor ott is állíthatsz hosszt.
Ha nem az, akkor esetleg még akár szerencséd is lehet (bár kicsi rá az esély) és a szimeringek jók.
Ekkor is érdemes széthúzni a szárakat és kimosni őket, mert a régi olajból némi feketés trutymó szokott maradni a szárak alján, ha már régen cserélték.
Ilyenkor általában azt szoktam mondani magamnak hogy: "ábrus baszki döcögjél már el gyorsan két új szimeringért ha már egyszer szétszedted, ne ezen a bolhaf&sznyi összegen múljon hogy esetleg szedheted szét miattuk pár hónap múlva"
Ha kell segítség a szétszedéshez akkor kérdezz és segítünk. (mert mi ilyen baromi okosak vagyunk
Pontosan.
(itt nem pont csöviére gondolok mert az kb. egyidős lehet vele