az a baj hogy ilyen motorom még nem volt.és ezért is kérdezem.mert rosz volt a kábelköteg a motorban amikor vettem.és nemtudtam hogy van-e külön feszabályzó a motoron
Sziasztok!
Na meg volt az első kb 18km-es próbakör,pozitívum:végre motoroltam,nem csöpög,mondjuk a hűtősapka megviccelt ki kell cserélnem,a kuplung mint az álom,jó a váltó,3. 200km/h de még lehet egy kicsit ment volna (ez csak pillanatnyi élmény mivel nincs rajta még fejidom) ,megy mint a rakéta,de igazából most nem ez volt a cél hogy mennyi a vége,hanem hogy viselkedik kicsi és nagy fordulaton hát
Negatívum:2l benzint benyalta 18km-en még jó hogy épp hazaértem,csak azért öntöttem bele ennyit ha folyik ne sok folyjon ,kibaszott kényelmetlen a csutka kormány(vagy nagy a hasam),ugyebár ez még lejjebb van mint a genesis
Már napok óta zörgött valami hátul a motoron. Mintha egy zacskó csavar csörgött volna... Rendszámot megnéztem, lelazult meghúztam nem az volt. Leszedtem a farokidomot, segédváz egy csavarja laza volt meghúztam még mindig csinálta. Doboz felfogatásait megnéztem, nem törött el semmi, a dobozt megütögettem zörög az is, de nem olyan hangon... végül kipakoltam a doboz aljából a kacatokat, alul volt egy zacskó csavar az csörgött... Elfelejtkeztem róla.
Hungárián nem kéne neki mennie 1 métert sem
M3 bevezető, át a ligeten, Andrássyn Károlyig, Rákóczinál jobbra, át a Böskén, Hegyalja, és máris az M7en van.
Ez a tapasztalatom, 10en évig átlag heti 1x bejártam a falut keresztül-kasul, akkor még sztem nagyobb is volt a forgalom, mert olcsóbb volt a benzin. A M0 régi szakaszával 3x xívtam baleset miatt, elkerülöm, ha lehet. Az M3-M5 viszont télleg jó, a többi lutri.
Bár Tomi jobb, ha körbemegy, vidéki srác, eltéved 100x100m-nél nagyobb aszfalton
M0-val kerülsz 20 km-t, ez nem nagy baj, de ha ott betorlódik a nyugati fele, az orál. És az elég gyakori. Én bent mennék a városon át, ahogy a gugli hozza.
Befelé betűzöl az M3-on, ha bent vagy, nyert ügy, mert kifelé Érd felé reggel nem megy senki.
kis szöveg!
na akkor merre?
Na meg volt az első kb 18km-es próbakör,pozitívum:végre motoroltam,nem csöpög,mondjuk a hűtősapka megviccelt ki kell cserélnem,a kuplung mint az álom,jó a váltó,3. 200km/h de még lehet egy kicsit ment volna (ez csak pillanatnyi élmény mivel nincs rajta még fejidom)
Negatívum:2l benzint benyalta 18km-en még jó hogy épp hazaértem,csak azért öntöttem bele ennyit ha folyik ne sok folyjon ,kibaszott kényelmetlen a csutka kormány(vagy nagy a hasam),ugyebár ez még lejjebb van mint a genesis
De így belegondolva tényleg az a legjobb amit csövi mond...
M3 bevezető, át a ligeten, Andrássyn Károlyig, Rákóczinál jobbra, át a Böskén, Hegyalja, és máris az M7en van.
Ez a tapasztalatom, 10en évig átlag heti 1x bejártam a falut keresztül-kasul, akkor még sztem nagyobb is volt a forgalom, mert olcsóbb volt a benzin. A M0 régi szakaszával 3x xívtam baleset miatt, elkerülöm, ha lehet. Az M3-M5 viszont télleg jó, a többi lutri.
Bár Tomi jobb, ha körbemegy, vidéki srác, eltéved 100x100m-nél nagyobb aszfalton
Én nap mint nap "használom" a várost, ami reggel/délelőtt van a Hungárián (kifele is) az agyhalál...
Legjobb az M0 (szerintem).
Befelé betűzöl az M3-on, ha bent vagy, nyert ügy, mert kifelé Érd felé reggel nem megy senki.