Köszönöm a segítséget! Sikeresen szétszedtem a telókat, de összeszerelés lehet Veled lenne , ha megoldható a napokban, elvinném a cuccokat, legalább értő kezek is áttekintenék őket! Persze ha tudnál ezzel kicsit foglalkozni. Persze nem akarok a terhedre lenni, de aki tud az tud! Mármint Te! Majd ha lesz időd csörgess már meg vagy írj egy sms-t és felhívlak majd! Előre is köszönöm szépen!
Én csak egy kis csavart látok az egyik oldalán, de sajnos így nem tudom miért van ott, tudom szégyelleni való de sajnos ez van. Szétszedem! És eddig is köszi a segítséget!
Tegnap előtt beleraktam a blokkot a vázba,hát majdnem eltörtem a lábam,olyan szarul fogtam meg a blokkot,hogy a kipuf tőcsavarok felszántották a combom,nem tudom hány kiló,de nem akarom tudni,mert a végén kiderűl hogy valami puhány pöcs vagyok ha valaki látta volna eléggé érdekesnek látta volna
Sziasztok
A koppanás sok mindentől lehet:kevés olaj,gyenge rugó.
Nekem viszont olaj és levegő rásegítős volt az első teló ,neked van rajta szelep a telón,mert az enyém pl csak olaj feltöltéssel kevés volt még rá kellett keményíteni levegővel,a képen gyárinak tűnik,még lehet rugó is van nekem itthon
Úgy nézem hogy FZ-é.
A rugótörés szerintem hülyeség, egyszerűen nincs benne elég olaj ami csillapítson berugózáskor.
Szerelőben sajnos nem tudok mit mit mondani.
Ez a teleszkóp van a motoromban! Így képről tudsz nekem mondani valamit? - hogy ez a gyári fz750-e? Tudom, most megint jót kérdeztem. A motorboltos azt mondta, hogy a koppanás rugótörés miatt van. Tudsz a közelemben valakit aki tudna segíteni a szerelésében? Tiszaszőlős-höz lehetőleg minél közelebb?
Meg van véve az 1 L olaj, a szimeringek nemsoká vételre kerülnek. Mennyi olajat öntsek bele? Ebben tudnál segíteni? Sajnos nem tudom a mennyiséget Repsol 10W olajat vettem. A moci fel van emelve, hátul a szép kis házi emelővel, elől olajemelővel is alátámasztva.
keddig vagyok itthon,utánna a csak szombattól hétfőig.Teló számom 06704089349
Rugók és minden mást épnek látok, persze a szimeringeket cserélem, és feltöltöm olajjal őket! Majd kiderül, hogy megoldódik-e a probléma!
Más. Időpont: mostantól 0704-ig, aztán 0715-25, aztán 0815 után (bár akkor is mék még valahova, csak még az nincs lefixálva.
Az oldalsó pici csavar alul arra való hogy le tudd engedni az olajat szétszedés nélkül is.
Na go éjszakázni
10W-nél hígabbat ne rakj bele 4,08dl megy bele
A koppanás sok mindentől lehet:kevés olaj,gyenge rugó.
Nekem viszont olaj és levegő rásegítős volt az első teló ,neked van rajta szelep a telón,mert az enyém pl csak olaj feltöltéssel kevés volt még rá kellett keményíteni levegővel,a képen gyárinak tűnik,még lehet rugó is van nekem itthon
Aki jön az jól érzi magát, aki nyavalyog az otthon marad
A rugótörés szerintem hülyeség, egyszerűen nincs benne elég olaj ami csillapítson berugózáskor.
Szerelőben sajnos nem tudok mit mit mondani.
Neki is volt fz, ért is hozzá, meg ráadásul jó fej.
Meg van véve az 1 L olaj, a szimeringek nemsoká vételre kerülnek. Mennyi olajat öntsek bele? Ebben tudnál segíteni? Sajnos nem tudom a mennyiséget Repsol 10W olajat vettem. A moci fel van emelve, hátul a szép kis házi emelővel, elől olajemelővel is alátámasztva.