Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénteken búcsuztató buli van!
/hó....
Szerintem sajna csütörtökön nem fogunk tudni kiszabadulni innen, max pénteken, de akkor is csak én és az se biztos
De ha valamelyik nap még belefér az idődbe és van kedved, akkor szívesen látunk
Azt mennyi időre adják? a 4 hónapra, vagy egyre? És adják? Egy ismerősöm most jött haza, vasiparban nyomul, csőszerelő, őneki nem fizetett a magyar cég, aki alkalmazta, hanem csődbe ment (szeretnék én sok olyan csődöt )
Soha Drágám,soha! Bár nem tom,hogy melóztok a héten,de nem értek rá csütörtökön,hogy el tudjak köszönni tőletek személyesen?
Megértelek.
Aztán ne felejts el minket
Szakács drágám! De 1850euron egy percig sem gondolkodom!
neee mááá
Milyen meló lesz?
Ezennel szeretnék mindenkitől érzékeny búcsut venni mivel szombaton utazom Németországba! Négy hónap múlva jövök! Szombatig még benézek....
Pacsi a fiúknak puszi a lányoknak! " Andika "
Akkor mondom hogy mizu!
Sajnálom Feri bácsi de nem tudok menni hétvégén,mert össze jött a meló amit akartam!
És szombaton utazom!
Öcsém 1x beleejtette az okostelefont a fürdőkádba (nem, nem vízálló) és annak a kijelzője is kb így nézett ki pár napig. Szétszedte, kiszárította, aztán működött tovább ahogy előtte.

(Mert persze a kádba nagyon kell az okostelefon, anélkül meg sem lehet fürdeni rendesen, ahogy némelyeknek nem az az első reggel, hogy elmenjenek wc-re, hanem hogy megnézzék mi van a f*szbúkon... Nekem ez már a beteges kategória, de ez most nem is lényeges.)
Kérdezd meg tőle mit kapott a múltkor, mikor leszarozta...
Le kell reszelnem a körmöm.
Sziasztok!
Feri bácsi kereslek!
Adni kéne neki egy kis alkoholos befolyásoltságot és hátha észhez tér
Az lehet de nem kimondottan működik. Meg tudtommal a tusfürdő némileg kémia, az meg nem kimondottan haver az elektronikával.
Az a kérdés hogy érdemes-e vele sz&rakodni vagy hagyjam a gányba. (nem az enyém)
Úgy látom hogy a kijelzőjének kampó mert csak kékesfehér fény és nonfiguratív alakzatok jelennek meg rajta.
tiszta lesz
Mi van akkor ha egy mp4 lejáccó telefolyik tusfürdővel a táskában? (de úgy hogy folyik ki belőle)
Hali
Szép gesztus
Vasárnap hasonló esetem volt,hogy jöttem Egerből.
Egy csopper mellém állt a lámpánál.Majd együtt indultunk ,én besoroltam mögé.Egy darabigigy mentünk,majd belehúzott és leakart tiplizni.Naná ,hogy nem vettem jó néven és csak a nyomom maradt utánam.
Kiszúrtam egy motorost a 6-os úton utolértem és így együtt mehettem egy 250-es etz-s fiatal sráccal Dunaföldvárig (motoros cuccban volt és feldobozolva, látszott hogy becsüli a gépét) illedelmesen beálltam mögé cipzár alakzatban ahogy vonuláskor kell és kísértem. (tudtam hol a helyem )
Nagyon pillázott a tükörbe hogy mi ez a bordó elefánt mögötte és néha már szinte az útpadkán ment de én nem álltam be mellé hanem hagytam elöl menni. (90-95 körül mentünk)
D.földvári sellkútnál kisorolt jobbra és lassított, majd mikor melléértem láttam a sisak alatt a boldog vigyort és vadul integetve elkanyarodott. (lesz mit mesélni a haveroknak, én is ezt tettem annak idején )
Ádámnak:
Ja, kép:
Nemrég vettem egy hálós protektoros kabátot a nyárra való tekintettel.
Tényleg baromi jól működik, ha már egy kicsit is lengedezik a szél, érezni hogy átfúj rajta. (a fekete Beringben szétfőttem volna)
Még kell vennem egy nyári kesztyűt is.