Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aug 4-e -6-a között tudok pontos választ.
Mivel 4-n megyek Pozsonyba és akkor derül ki --szabad leszek vagy foglalt
Jó lenne, ha a T. Tagság állást foglalna az aug végi Adriában, mert akkor úgy kell szállást keresgélni, és ha találok jót, és mindenkinek bejövős, le is kéne foglalni.
De a léccámot ugye tudni kéne...
mailozhattok is nekem.
Szeretnék

Még nem valószinű--Lehetőség nem rajtam mulik.
Szerintem biztos lesz.
Mentem alszani mert lesz még 1 éccakám
Valaki tud véleményt erről az akksiról
http://www.akku-fer.hu/rider-m...
az árhoz képest jó az indító árama 190A,de olvastam már hogy Ábrus neked 12Ah-ás volt benne
Jó reggelt mindenkinek
fegya791220 Tiszacsege Debrecentől 55km
Gida Balmazújváros Debrecentől kb 25km
Hali gali
Szép napot mindenkinek
jó reggelt
Van egy visszatérő fehércápa az adriába, meg persze a sok kicsi
Sajna ki kell hagyjam,pedig szívesen kergetnélek benneteket,de ez kettőnknek túl sokba kerülne,a motoron meg van egy kis javítani való.
Még valaki vállalkozó szellemű esetleg a fórumról augusztusban? (nem muszáj egy hétig ott lenni velünk)
lassan cserélnék
És nemautópályán menés lesz persze. (én sem szeretem)
A kép meg f&sza. Látom van cápaháló is.
Nekem mondtam hogy mindegy. (meg tényleg motorozás lesz öregesen mert km-t gyűjthetünk onnan is ahol épp lakunk)
Az előbb sztrítvlyúztam végig a nemrijeka felé menő verziót trogírig, az nem olyan szép mint a zágráb felé menő.
lehet, de az is elég sok, ha már 400-at legurultál.
Igazából a kiindulási alap az volt, hogy motorozzunk, de azért csak öregesen azért próbáltam a legközelebbi részeket nézni.
De ahogy írtam, az egész partvidék 1forma, én voltam már Zadar és Dubrovnik közt mindenütt, télleg faxa a Trogir rész, mi Tribunjt meg Sukosant szerettük legjobban.
rendben, jóéjt
Nekem 180 km-rel több jött ki mint Crvcica és nem autópályán menve. (nem a parti út)
ma meglett a 87000 idei 6500
De ha nagyon divatba jönne nála a 3hengerezés akkor szerintem cserélj kábeleket meg pipákat, nekem azzal szűnt meg végleg a problémám, miután kb 30.000-ret költöttem gyertyákra

Dehát ilyenek ezek az FZR-ek, mindig tanítanak valami újat!

Jó éjt!
Végülis nem annyival több, másfele menve csak 200 körül. De a Kvarner öböl-Zadar közti rész az jó, az a legközelebb, és az a legolcsóbb régió, ott 35-ér is láttam szállást (az fejenként 4000 Ft sincs) persze nem kell a legolcsóbb sose
A víz meg a sör meg mindenütt ugyanaz.
Most már tényleg alvás.

Jó éjt mindenkinek.
De motorozni a mai napig nem tanultam meg.