Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú de ügyes vagy! Én nem tudok így motorozni. Mindig csodálattal nézem azokat,akik ennyire be merik tenni a kanyarokba.
Hát az ujjatlan kesztyűt én sem nagyon értem. Ha letenyerelek az aszfalton akkor még jó de az ujjaimon nem sok bőr marad. (én legalábbis ezért hordok rendes kesztyűt)
szerintem nem is motorozni készülsz ezzel....
Ja...
az a faszi olyan fura.
Ja, kép:
Vettem ma egy nyári kesztyűt a Hooligansmotors-nál. Mondta a srác, hogy megkapom 5200 Ft-ért de tájékoztattam, hogy nekem bőven megfelel a 3800 Ft -is ami bele van írva, meg a webshopban is ilyen áron kínálják...A szegecseket már letakarítottam róla.
Értem, azért köszi.
Körülnézek itt a környéken a napokban.
http://www.youtube.com/watch?v...

Hát ez így élvezhetetlen
gondoltam h egy exup elejét kisírni valaki alól, de akkor lehet furkálni a kormányért
Az a helyzet hogy az most ippeg nincs.
Nem is érkezik mostanság.
Az Öhlins már rég nemvanmeg, belekerült valami drágszterbe. (ha jól emlékszem akkor Orbán Józsinak hívják a pilótát aki remélhetőleg már szénné nyerte magát vele)
Neked szerintem a rugó a puha ami benne van mert a képeken nagyon összeül alattad a hátulja. (meg nyilván az eleje sem mindegy)
Az L-XL között van a fejem. (hajviselettől függően)
Zárt sisak nem kell, azt nem szeretem (a szemüveg miatt macerás) bár tudom hogy az a legbiztonságosabb.
Viszont látok ott Probikert fehérben, azzal mi a helyzet?
csak ha beletennénk az árányszínűdet, akkor meg magasabb lenne, hegyesebb villaszög, és szinte ugyanott vagyunk. (meg az eleje ugyanolyan gatya puha, meg fos olajfolyatós. Kell egy krómszár)
Nem, nálunk csak sötét szín van.
Milyen méret vagy kb?
Mert vannak fehér sisakjaink is, de azok zártak.
Itt arra gondolok hogy én kisebb-könnyebb-ütőképesebb (tehát minden téren jobb és praktikusabb ) vagyok mint te és nem lógok le annyira a vasról. (meg 100 kg alatt vagyok)
Szerintem neked túl puha a hátulja és azért rángat meg. (meg lehet hogy kissé sarkos már a hátsó gumi)
egy slr-rel kergettük egymást vefelé M5-ön. Hazafelé nem volt kedvem országutazni, így leragasztottam kicsit a rendszámot. Elszáguldozgattunk a merdzsóssal egymás után, aztán egyik felhajtón látom, hogy fordul a rendőrautó villogóval a pályára. jól beszartam, hogy mérésről küldték ránk. de szerencsére nem.
naggyon fura
Nem, nekem 200 felett is stabilan ment. De lehet hogy azért mert nem vagyok akkora benga állat mint te.
És létezik fehérben is?
neked 200 fölött nem kóválygott? olyan 170-ig semmi, de ha onnan gyorsítok elkezdi, és csak stabil gázon, vagy erősen szorítva marad nyugton. Ilyenkor érdekes lenne egy full állítható futómű, és jól betekerni nyekkig.