Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott sem könnyebb az élet

Egyetértek!
Érdekes volt látni hogy a világ boldogabbik felén GTR fórum USA sem egyszerűbb a válasz a "milyen olajat tegyek a motoromba" kérdésre.

-Hi Everyone!

I have been using kawasaki motor oil.. But I noticed in my Chiltons Concours manual, they say to use 20w50. My question is, is that the same as 20w50 auto motor oil? or is the a seperate motorcycle 20w50?
(Sziasztok!
Én Kawasaki motorolajat használok. De észrevettem a Chiltons Concours könyvben hogy ők azt mondják hogy 20w50-est kell használni. A kérdésem az hogy a 20w50-es autóba való olaj ugyanaz vagy van külön motorkerékpárba való 20w50?)

-"I ran 15W50 Mobil 1 car oil in my 2000 Concours for YEARS. Only stopped because it became too hard to find."
(Én 15w50-es autóba való olajjal megyek a 2000-es Concoursommal /ott ez a neve a GTR-nek/ évek óta. Csak abbahagytam mert nehéz lett beszerezni)

-I have used automotive oil 10W40 from day one and after 98,000 miles still great compression. 2 yrs ago I switched to Rotella 15W40 Makes me feel good and that's all I need. :)
No need for a 20W50 oil.
(10w40-es autóolajat használok az első naptól és a megtett 98.000 mérföld után is kiváló a kompresszió. 2 évvel ezelőtt váltottam Rotella 15w40-re. Jónak érzem és ennyi ami kell. Nem szükséges a 20w50-es olaj.)

-Using Kawasaki oil in a Kawasaki motorcycle and questioning the decision. People do crazy things when it comes to the subject of oil.
(használj Kawasaki olajat egy Kawasaki motorkerékpárban és kérdőjelezd meg a döntést. Az emberek hülyeségeket csinálnak amikor előjön az olajtéma.)

-Opinions on oil are as numerous and varied as religion, politics, and women. Every one has an opinion with unlimited "facts" to back them up.
(Az olajról számos és változatos vélemény van mint a: vallásról, politikáról és a nőkről. Mindenkinek van egy véleménye amit végtelen sok "ténnyel" bizonygat)
Ott sem könnyebb az élet.
Ma ő megy helyettem
Köszönöm a segítséget! A nap süssön rátok! ( de ne annyira,mint tegnap)
Kuplungfelújító készlet.
(ha nem olyan sürgős)
Igen az nagy úr

Nekem most még nincs
Kössz az észrevételt,azt hiszem az adatlapon már meg van az infó! Ha Vác közelében laksz és adnál valami elérhetőséget,érdekelne a kuplungmunkahenger!
Jól hangzik de azt mondta a gazdám,hogy apanázs stop van....
Én is nézegettem mennyire van tőlem...
köszi

Tegnapi nap volt szar. Ma már jobb
hali pacitó
Nem ugrunk le jaszihoz?
Feri bá, csak neked, üditő is
reggelt,ejde fasz@ idövan
Pfffff az nem túl jó hír...
Jobbulást
Most szerintem senki: Mindenkinek másfele van dolga!
Gondolkozom a jaszi féle összejövetelen:de valószinű most rajtam fogott valami virus.
Hali Jaszi:Egy sör nem dob fel ! Valami más?
Szia Feribá!
Rég láttalak,mi a helyzet? Megy valaki feléd?
Hali

Ha talán kitöltenéd az adatlapot:lehet,hogy lenne
Ha valaki erre jár, egy sörre a vendégem

http://youtu.be/6vwPU2UeEfk
Szép napot mindenkinek! Esetleg Vác közelében van valaki,akinek lenne bontott alsó kuplungmunkahengere? Ma reggelre az én munkahengerem könnyezőpálmát játszott,ezzel eltávolítva a bal oldalidom fényezésének egy részét! Megöl az ideg!
Sziasztok
Hali
Szép hétvégét mindenkinek
Jó nyaralást az utazóknak.
itt magad is ellenőrizni tudod, ha esetleg változtatnál az áttételen
de nekem egyel rövidebb elől mint a gyári.