Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt!
Értem persze, én is azért gondoltam hogy Rijeka-Crikvenica között kéne valahol keresgélni mint legközelebbi tengerpart.
Aztán ha már ott vagyunk onnan mehetünk bármelyik nap bármerre ha épp mehetnékünk támad.
Hosszú az mindenképp, de azért az soxor eszembe jutott, hogy motorral keményebb lenne Azért mondtam, hogy max. 400-450-re keressünk fészket, azt 3-4 megállással kényelmesen meg lehet csinálni.
Mi Rovinj-Pécs közt 1x álltunk meg 10 percre, a női részleg miatt most este meg Pécs-Szentes egybe - én nem szeretek megállogatni, ha nem feltétlen kell.
Holnap ráfexem a hely-ház-időpont témára.
Csak nem azt akarod mondani hogy elfáradtál egy BMW kormánya mögött?
Ha van benne elég elektrolit és a töltő is be volt dugva este akkor már ne tervezz vele nagyon.
Nem,én már itthon.... Paraszt volt a sheff és leszálltam mielőtt be vartak volna odakint testi sértésért!
A képek azért jöhetnek,hadd csorogjon a nyálam...
Érdeklődés van, esőruha van, Rovinjba menés nincs.
Akkor meg kéne beszélni mondjuk holnap-holnapután (mivel most fáradt vagy és én meg megyek éjszakára) hogy mégis mikor indulnánk és meddig,mert be kell írnom biztosra a műszakbeosztásba és már szexelnek miatta. (meg hogy akar-e még lasztminút betársulni valaki)
Szállásszervezés tekintetében részemről szabad kezet kapsz mert ebben te vagy az expert. (az a csáknorisz alatti szint eggyel )

küldtem neked mailt
oda küldheted.
Az biza kuka....
Üdv, látom, sajna te is itthon vagy - ill. csak azt sajnálom, h nem jött össze (még eddig) a pénzes meló
Me elloptákbazmeg kedden a strandon. Most vehetek másikat.
Meg presze senki száma nincs meg

Neked hova írjam a fiók beállítást, vagy már +oldottad?
Nem sokáig leszek itt, alszás van, reggel fél7 óta vezetek, igaz, Pécsett pihentem 3 órát.
sziasztok!

ha frissen töltöttem éccaka az akkut, és a reggel melóbamenet a lefulladt motort már nem tudtam beindítani úgy, hogy a világítás rajta, az a kuka akku jele? vagy az még normális ha rajta a pilács már nem elég a gyújtáshoz a delej?
üdv itthon.
már csesztetni akartalak. a mobilod átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból
Üdv itthon!
Hi, hazaértem.
2064 km, ebből ma 710, úgy már nem is kívánom a vezetést

Zágráb körül (előtte+utána) 50km esőben, úgyhogy arra készülő motorosok erre figyeljenek - nem 100% a napos út Zágráb előtti fizetőkapu laza 50 perc dugó (ez alatt 3 km haladás) de a motorosok előre tudnak menni, és domború kártya előnyös a fizetésnél (azok külön sávban mehetnek, várás= 3 perc)

Szállást le kell előre egyeztetni, mert van ugyan azonnalra sok, de elég nyűgös, mert a turist info nem ad címet, csak ha veled megy, mert félti a jutalékát (balkáni barmok ezek ) és így 1 délutánba max. 3 kecó fér be. A mienk a 2. volt, 80 juró, de elég jó, és Rovinj a legdrágább helyek egyike (Rovigno néven is híjják, tele van olasszal, azok felverik az árat, mert így is az övékéi fele, és csak 60 km-el van arébb)
Ha érdeklődés lesz, írhatok még róla, meg van kép is.
Pfffúúúúú ne is mond,mert mindjárt kirabolom a családi kasszát és goooooo
650-ből névre is kerülne.
Most lennék úgy vele,hogy felülnék rá,és addig mennék amig van benne benzin. Nem vagyok fáradt,jó idő van, eltekeregnék megint arra a börzsöny felé vezető úton. Nagyon tetszett Verőce és környéke.
Én nem töprengenék,de sajna alacsony a költségvetés szintje nálunk is. Iskolakezdés,adócsekkek.....stb
Én is erősen töprengek rajta,mert nagyon patent idő van.....
Néztem itt a mobile-n fréiket is. Ha alkatrészt akarunk venni akkor érdemes összeállni valakivel,és elhozni egyet bontani. Olcsóbb is,és a marad motyó is. Szerencsére még nem kell egyenlőre ezen agyalni.
Most kéne menni motorozni,jó az idő hozzá. Nálunk 24vfok van.
Szép darabka....
Süssön, de ne főzzön