Sziasztok!
Megjött a szatuna-tól a plexi,de korai volt az öröm,mert sztem rohadtul nem rávaló ,exup-ra rendeltem,de végül is furás faragással rá tudom tenni,ennyiért akkor sem volt rossz vétel,igaz víztiszta,de lehet lefújom majd feketére
Bő a farkad . Nem 3 számmal nagyobbat kel venni . Nekem ilyen van 4 éve és nem nézegettem semmi gond vele kényelmes és jó . Csak én 1700 vettem még anno a Probikeres az tényleg jó a másik kettő összesen nem ér 1000 forintot
Normális?
Ráírtam az előbb: 120e Ft.
Gondolom nem akarja eladni vagy úgy van vele hogyha őt átqrták akkor nehogymár valaki jobban járjon. (pedig ha körülnézne: Ugyanilyen)
nehogy vegyél ilyet. Már a képen is látszik, hogy bő. Öcsémnek is volt ilyen, kalap szar. Csak letenyerelés ellen, meg a jó kormányfogásért, ha nincs lé rá, inkább bütyökvédő nélküli, de jobban illeszkedőt vegyetek már... EZ szar
Találtam a neten és gyorsan meg is vettem
Amikor kérdeztem 20e-be odaadta volna.
Megjött a szatuna-tól a plexi,de korai volt az öröm,mert sztem rohadtul nem rávaló
Ha arra akar valaki jelezze időben!
bármikor ha jelzitek ,hogy jöttök
Feribácsi a hétvégén melyik napra gondoltál evvel az összerüccanással?
Ráírtam az előbb: 120e Ft.
Gondolom nem akarja eladni vagy úgy van vele hogyha őt átqrták akkor nehogymár valaki jobban járjon. (pedig ha körülnézne: Ugyanilyen)
ez jó
ez is
Láthatjátok a szabáson is, mennyivel jobban illeszkedős a második kettő.