Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az én érdemem, de ettől még örülök neki.

Talán majd egyszer én is képes leszek így beállítani a gépet, hogy megy is meg a fogyasztása is kellemes.
mi a száma a lánckerekeknek?
üdv!egykis segitség kellene,szerintem a lánc megadta magát.eddigis halottam,menetközben recssegös hangot,ma felraktam a mocit emelöre és a kereket pörgetvel,egyszer feszes a lánc egyszermeg jó,és a kisfogaskeréknél egypontonmegszorul továbbhajtásnál kattanval megy tovább,szerintem kivan nyulva.menetközben nagyonrossz hangjavan.van két uj jt lánckerekem,nem tudjátok mekkora lánc megy rá?most d,i,d vanrajt.milyent érdemes venni és hol?kösz.

Én 167km után tankoltam 15,67L-t.
A hétvége termése egy Qurvajó buli, meg kb 500km nyeregben.
Először 302km-nél tankoltam 17,16 litert, de még volt benne majdnem az egész tartalék, most megérkeztem fél alatt van kicsivel a szintjelző.
Sziasztok!

Szükségem lenne egy komplett jó állapotú kuplung lamella szettre,
és esetleg rugó szettre, jó árasitva.
Ilyenkor érzem azt hogy ez mégsem menne nekem. (nekem a Japán való)
A mellettünk levő nádasban (ami a kerítéstől 3m-re kezdődik) él egy őzanyu két kicsikével (asszony látta az előbb)
És van egy sünfamíliánk is.
Én is a hétfő-vasárnap mellett vagyok mert szombaton még dolgozom (este jövök haza) így a vasárnap cuccolós és hétfő reggel mehetünk.
Laci, Pécsen hol gondoltad megszállni vasárnap? (szerintem én megyek innen mert mit nekem 130+km )
Persze én is úgy szeretném ha van hol aludni...
Határon személyi elég. Sztem az az idő kicsit hosszú, hétfőn menni elég lenne, és jöhetnénk vasárnap, az 6 éccaka. A szombati turnusváltást szeretik legjobban, de ekkor a forgalom az utakon állati, ezt kerülném, max. a nem-szombat miatt a szállásadó húzza kicsit a száját, de az lexarható.

Csővi, előző nap lejönnél Pécsre? mert én úgy mennék sztem. Esetleg Józsi is elférhet éccakára, de neki csak +120km, majd eldönti. 7 körül el kék indulni kifelé, és akkor a qrvameleg előtt odaérhetünk.
Hali! Határon mi a helyzet? Gondolom már nem kell útlevél meg ilyesmi...Úgy kéne mennünk szerintem hogy 18.-vasárnap mennénk és 26.-hétfőn jönnénk. Vélemények?
Gratulálok a gyerekeknek! Király a fülbevalód!
--Na megyek zsugázni. Du. leszek
Nekem ahoz innom se kel,hogy jókedvem legyen
Ja -- benne vagyok minden ökörségben
Teritő nehezék!
Én a fülbevalódra gondoltam.....
Hali
Ott még nem tartunk!
Neked meg uff Feribáttyám.
Ez igen,gratulálok nekik!
Ez nekem is meglepi volt!
Tegnap volt egy kis buli/ eljegyzés lett a vége:Fiam a barátnője kezét--
hali gali