Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De már írtam hogy belefúrtam két lyukat előre,sajnos,a másik két lyuk a visszapillantó alatt van az tuti nem látszik
Szóval te vetted meg előlem! Leleveleztem a csajjal és mire megírtam a címem, már írta, hogy valaki elvitte előlem. Le ne fújd feketére és ne is vágd el! Veszek neked egy színeset és azt festheted, vághatod ezt meg add nekem!
Mert megérdemlem! (?)
Sztem próbáld meg,sokkal jobb lesz.
Próbáltam,de ez belülre se passzolt,de talán ha az alját rövidebbre szabom akkor lehet be tudom rakni
Nekem belül van a plekó az idom belső felén.
Tudod hogy ez nem.........
Sanyié semennyire, enyém a városba elég hamar felugrik főleg 35-40fokba és kapcsolok ha felér a feléhez a mutató. Biztos nem jó ez így szerintem ahogy a képeket elnézem.
Mennyire melegszik a fzr ,az enyém 50-es tempóba 1km után már kinyomja a tartályból a vizet,még nem cseréltem hűtősapkát,mert lehet ettől vana probléma anno igen estek vele,kicsit behorpadt,van másik hűtőm de az meg a másik oldalt van megrogyva + szétbarmolták a hőfokmérő menetét
Ja és Ádám ne érezze magát egyedül tegnap előtt lemostam azóta 3 hengerezik
Hű, én is mondtam neki mindent hogy mit csináljon a jòédes akárkiével mondjuk a ravatalon...
Oszt még ő mutogat...
Idiòta.
Ja és az asszony azt mondta ezt kell rátennem vagy nem lesz rajta semmi ,annyi hogy a végén még esetleg visszább faragok belőle
Sztem elmegy,de végül is csak 4 lyukat fúrtam még rá,ebből 2-t a visszapillantó eltakar,pedig exup-ra rendeltem plexit
Na persze én meg utána! Mondom neki index,tükör,fék! Legközelebb légyszíves.
Erre neki áll lázadozni nekem!
Te mondom üllj vissza gyorsan a kocsidba amíg finom vagyok és nőies....
Megsütötte a nap némelyiket...
Na és jó lesz?
Jut eszembe... Még kb 1 hònap és 30.000
Gondoltad volna másfél évvel ezelőtt?
Már késő
Bocsi balra.....
Ma jövök hazafelé,csepelin,előttem suzukis satu,majd ki dobta az indexet jobbra. Én meg ott voltam az előzés határán!
Tudod hogy ha arra járok akkor te vagy az első akihez megyek.
Meg hát! Csak így képen nem látszik hogy mekkora.
Nem, nem az első. (azért elmennék ha kéne)
Kis postásmeló lett volna visszafelé. De ha bizonytalan akkor küldöm postán.
39. Miért? 2000Ft-ot megért, nem!?

Nemtom mi lesz még a hétvégén, egyelőre nem mond túl jó időt.
Kéne az első?
A JóIsten ma ismét bepróbálkozott (mondom, ha idén nem földelnek el, akkor soha):
Opelossal megyünk egymás mellett (kb 90-100km/h) az M3-on kifele, ő megy a lehajtón, én a külsőbe. Épphogy nem lett baj, mert elkezdtem gondolkozni, hogy "hát ecsém, ezt a 40es kanyart te 100-al nem veszed be az tuti...", világossá vált, hogy itt valami nagyon nem fasza.
Behúzódtam és abban a pillanatban index, lassítás miegyéb nélkül rám rántotta az autót, gondolom leesett neki is hogy valami nem stimmel.
Csak kár, hogy az egészet úgy intézte, mintha rajta kívül senki nem lett volna az utakon...

Hányas?
Jól értesültem hogy jössz hétvégén errefelé jársz majd?