Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faragták nekem is a szatunánál ingyen és bérmentve...nem is keveset kellett...
Hali!
Valaki meg tudja mondani hogy van olyan fejidom amiben nincs a kis trapézlámpás helyzetjelző,mert sztem ez olyanhoz való,mert ha a visszapillantóhoz illesztődik belülre akkor a helyzetjelző miatt nem lehet lejjebb engedni,tehát ha Neked is van ilyened a fejidomba igyis úgyis faragnod kell Neked is,de felőlem lehet csereberélni,addig nem folytatom a projectet
csajos
A genesisét én sem ismerem, mert nekem exup-om van, de már a trapézlámpás és nem a két körlámpás. Szóval ha Neked mindegy a színe várjál már légyszi egy kicsit a további faragással. Csövi jelezte, hogy neki lenne egy gyári ami karcos de engem úgy is érdekelne. Ha az valamiért még sem jönne össze akkor cseréljük már el, én veszek neked egy színeset Te pedig nekem adod a víztisztát. Persze csak akkor, ha Neked tényleg mindegy a szín.
Ezen is belül van.
hali gali
Nem bírok ellenállni a céklalevesnek,ennem kell!
Külföldi fzr fórumos barátainknál is van egy kis oilwar
De ők már kép és hanganyagot is gyártanak hozzá
https://www.youtube.com/watch?...
fogalmam sincs milyen a genesis idom ,nem volt még hozzá szerencsém,azt tudom ami nekem van régi az kívülről volt,de lehet hogy belülre is lehetett volna tenni ,a fz-n is kívül volt
reggelt
Nálam nem a cső a gond hanem ki vannak tikadval aszem a tömítések . Ezért nem szabad a garázsban tárolni hanem állandóan menni kell vele
Nekem van egy gyári 1000 exup plexim eléggé karcos ha kell valakinek. Szerintem trapéz lámpásra való, de holnap megnézem a kódját.
Én vettem kb. 3 méter benzincsövet ma, még maradt egy kevés.
Gondolkodok Meg kéne néznem hol szívárog a benzinem
De ha van valami mondjad
Deee, ez teljesen normális!
Nem lehet,hogy a te fejidomod másabb mint az enyém? És nekem beférne mögé, így nem számít, hogy fúrtad úgysem látszana.
Hát joó pénzért.
Majd holnap megbeszéljük, ma csak 10 után érek haza.
Akkor gyere dolgozni finom meleg van erre felé is
Jelentem nekem holnaptól hétvége.
A mai nap vége a kampány első felvonásának.
néztem a kéket is de nem tetszett ,ha passzolt volna rendesen akkor eszembe se jut fújni faragni,de így utólag ha tudom tök mindegy lett volna milyen színű