Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért szedtem szét mert nem bízom már régóta senkiben. (szétszedtük-kitisztítottuk-szinkronizáltuk, nagyon jó lett )
Ezt csak véletlenül vettem észre, mikor néztem hogy a gyári 1,5-2 fordulat helyett némelyik 4-re míg a másikak 2-3-ra voltak kihajtva.
15 euróért van felújító készlet (ebaly) de nem érne ide időre, így valami bontottat kell keresnem. Ha végképp nem lesz akkor kerítek itt egy esztergályost, de köszi szépen, rendes tőled a felajánlás. (megtartalak a legvégső utáni esélynek )

Nos ami tegnap lemaradt azt most fehérrel odaírtam, a tű vastagságát/kúpját meg nem tudom megmérni mert ahhoz mikrométer kéne olyan vékony.
Pupi megnézte nekem az ezresét, az majdnem jó csak elfelejtettem megadni azokat a méreteket amit most fehérrel írtam. (csak akkor küldd ha ezek is egyeznek)
Ma még bepróbálkozom itt két szervizben hátha kallódik ott ilyen.
Ez ügyben reggel szétnézek!
Nem akartam írni, de én is kételkedtem benne, hogy a szar légszűrő miatt volt annyira nagy a fogyasztás.
Írj pontos méreteket( átmérők, menetméret pl.M6x1, hossza, hegy hossza) és csinálok egyet neked holnap ha nem találsz gyárit.
Az FZR600 94-től (4JH) már Keihin karbis volt,asszem Feri bátyó múltkor vett egy olyan karbisort,kérdezz rá!
Ja, előre is köszi. (tépek éjszakára)
Ettől volt az majd 10 liter/100km
Figyelem!
SOS keresek a karburátorba (keihin cvk 32) keverékállító csavart! (egy elég)
Le van törve a tű a tetejéről hogy rohadna meg a keze annak a baromnak amelyik hozzányúlt!
Az FZR-é tudom hogy Mikuni de nézzétek meg nekem (aki teheti) hogy az milyen. (emlékeim szerint nem egyezik de azért egy próbát megér)
Holnap szétnézek még pár szervizben is.
Majd máskor.
Idén nem maradt annyi szabim, és azt a keveset már a családdal töltöm. Meg mint említettem inkább itthon költekeznék, mert így a benzinen kívül gyakorlatilag fillérekből meg tudom oldani, hála az OTP SZÉP kártyának.
Figyelem!
Adriára 7 napos öreguras motoros túra, elit társaságban

Utolsó jelentkezési határidő: holnap reggelig.
Szállás: kőház, konyhával
Túra nehézségi fok: nem gáz
Sebesség: sebesség...
Ára: cakk-pakk 60-80e, kb. de a faxtuggya még, majd kiderül.
A jelenkori demokrácia: két farkas meg egy bárány arról szavaz, hogy mi legyen az ebéd...
Holnap elküldök 8-10 ajánlatkérést, oszt' meglássuk...
Mentem volna most is, de pont nem voltunk itthon
Meghajlok a többség akarata előtt. Elvégre demokrácia van ami egyébként a létező legrosszabb dolog ami létezik.
Pécsi szállás az jó, én elalszok a garázsban is, de nem akarok 5kor kelni. Néztem szállást Cirkvenicában 50€/szoba-tól 3-4 ágyas...
Hát ahol Te is tavaly ilyenkor.
Merre jártál, vagy titok?
Anyósomék ottan lakoznak, családi házban, elférünk ott, de végszükség esetén van garázs is.
Ha 7-kor el akarunk indulni, akkor neked az kb. -1-1,5 óra, ha akarsz 5 után indulni... vagy jobbat tudok, megalszunk Sanyinál testületileg, hadd részesedjen így a túrából, ha már másképp kimarad belőle
Akkor a hétfő-vasárnap időt veszem alapul, ha Csövi is rábólint.
Érdekes a google maps szerint csak 480km volt , pedig most el sem tévedtem.
okés,kösz.nemis akartam használni.akkor 15-ös és a 47-es lánckerekek gyáriméretek?köszi mindent.mindenjót!
Az már jobb, de ilyen már nincs.
Ez helyett van a JTF513 vagy a JTF519

Jó lenne gyorsba láncot cserélned mert úgy tűnik szakaszosan van nyúlva. Ha így használod megrángatja majd a váltó tengelyét, és síró csapággyal macerás lenne eladni a masinát. A blokk szétszerelésről nem is beszélve.
bocs,elnéztem.566-15.szerinted a nyulástol sz@rakodik a lánc?köszi a segitséget.
jtf568-15 'jtr859-47