Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali mindenkinek!
Ábrus csörrents meg: találtam csavarokat és elvinném próbára de nemtudom a tied:20-2670885
Eléggé
Köszönet
olyan aprilia koppintás ez a jármű
Lehet az automata szívató szarakodik és nem enged neki annyi naftát amennyit kér reggelente. 3 lehetőség van a karbiba egy szűkítő vagy egy műanyag dugó ami nem engedi feljebb húzni a gázt ill a kipuba egy szűkítés.
Én egy ki lógó rongyra gondoltam a tankból,de a fiam nem díjazta annyira!
a Duna nincs messze tőletek
Segítsetek egy kicsit!

Fiam vett egy 50-es robit. Explorer Twister nevezetűt,gondolom valami Kinai cucc!
Most az van vele,hogy reggelente nagyon nehezen indul be.
Tehát ha sokat áll akkor makacskodik,mi a xart csináljak vele?
A másik pedig gondolom ezekben gyári a folytás,mert 50-nél többet nem megy! Mit kéne ki csinálni vele?
Neked is....
szépjónapot mindenkinek.
Mondom magamnak kihajolok,hogy fel ismerjetek,de csak utána esett le,hogy a lapát füleimről úgy is meg ismertek!

A vesekő az nagyon kemény,nem irigyellek....

Hát majdnem kiestél a kocsiból szombaton .
Jöttünk a patikából ami az utca végén volt. Voltam ügyeleten mert majdnem meghaltam motorozás közbe jött egy vesegörcs és az ügyeletes azt mondta hogy vesekő elindult lefelé este 8ra meg is szültem nem volt egy nagy élmény azt hittem beszarok úgy fájt
Sziasztok....
Tegnap voltunk a szigethalmi piacon volt nagyon fasza UV zöld poló amit 1000 kilométerről is látni 1200ft/db tegnap ebbe mentem haza nagyon faszán virítottam a forgalomba az egész zöld csak valamiért megtorzította a képet
Köszi.
Csomag úton
Esetleg edzett üveg táblában nem érdekelne cserébe?
Van pár vasam eladó.
Eladó lehetőleg egyben FZ50 ,FZR 750-1000 genesis 1988ig 18 db szelepállító betét. Gyári, nem szétbarmolt köszörült.
Kódszámok: 185/1db, 188/2db, 195/1db, 198/4db, 200/3db, 202/2db, 205/3db, 210/2db.

Egyben 15000e külön 1500/db.

Csere érdekelhet:Sport Kamera, 150/60-70, 170/60 v 180/55 sport hátsó gumi az árnak megegyező minőségben.
Előre is köszi.
A vastagság stimmel de mindenhol 1 mm kisebbet mérek 12,5-13mm 3mm és 3mm a csöcs
mi legyen?