Amivel kezdeni kell majd valamit rajta a későbbiekben az az alacsony kompresszió, köszönhetően a belebarkácsolt légszűrőnek.
Fék futómű stb. teljesen rendben van rajta, a kuplungja és az exupja kicsit zörög mint minden rendesen használt FZR-nek.
Használni lehet és egyébként üzemképes, ahogy végignyomta a szentendrei túrát tavalyelőtt abból látszik hogy nem rossz egyébként.
Jelenleg szerintem csak a hosszú állás miatti nyűgöket kellene rajta megszüntetni és egy használható kis gép lenne. (néha eszmbe jutott hogy mi lenne ha....de aztán magamra szóltam hogy viselkedjek normálisan)
Figyu má, Jòzsef!
Poti motorjának mi volt a baja? Van egy diákmunkásom az állatkertbe és mindenáron 250es fzr-t akar...
Gondoltam megkérdezlek hogy mennyire esélytelen az a gép?
Gyulám én nem kimondottan hűségből tartok motort. (volt is már vagy 10-15 )
Ezt a dobozt meg néztem én is de nekem olyan kell ami kattra jó a Givi monokey platnira. (nagy le és megy fel egy kisebb ha csak mászkálni kell)
Meg ez bazinagy is.
Ha most megyünk ahhoz nekem elég a két oldaldoboz, ha mégis kéne akkor feldobom a tanktáskát is.
A maximálisan megengedett hengerszám 2 és mellé minimális alkatrész mennyiség.
Ùgyis akartál egy kisebb zümmögőt!
Fék futómű stb. teljesen rendben van rajta, a kuplungja és az exupja kicsit zörög mint minden rendesen használt FZR-nek.
Használni lehet és egyébként üzemképes, ahogy végignyomta a szentendrei túrát tavalyelőtt abból látszik hogy nem rossz egyébként.
Jelenleg szerintem csak a hosszú állás miatti nyűgöket kellene rajta megszüntetni és egy használható kis gép lenne. (néha eszmbe jutott hogy mi lenne ha....de aztán magamra szóltam hogy viselkedjek normálisan)
Poti motorjának mi volt a baja? Van egy diákmunkásom az állatkertbe és mindenáron 250es fzr-t akar...
Gondoltam megkérdezlek hogy mennyire esélytelen az a gép?
Bár láttunk már csodát, csak nem emlékszem kinél.
Nyomsz egy képet a tartójáról? (bár emlékeim szerint ez felcsavarozós)
Ezt a dobozt meg néztem én is de nekem olyan kell ami kattra jó a Givi monokey platnira. (nagy le és megy fel egy kisebb ha csak mászkálni kell)
Meg ez bazinagy is.
Miközben én aláfeküdtem a variátorháznak a mester természetesen rajtam tartotta a szemét.
http://www.kepesmotor.hu/motor...