Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelit
Na megnéztem mert nem tudtam már milyen, es hogy ne legyek tudatlan megmértem. Igen hát ez 6-os belső, es 8-as külső. Mind1, megpróbáltuk
hali gali mindenkinek !
UNIX-ba meg a Bárdi-ba is szokott lenni.
Köszi,de 5x10-es kell. Sajna én is 6-ost vettem,és nem fér el a két cső a benzincsapon egymás mellett.

Azért rendes tőled.
FIGY! En most próbáltam megcsinálni egy ilyen közlekedő edényes szinkron tesztert. Maradt benzincső rendesen. Azt hiszem 6mm a belső átmérő. Szívesen adok.
Majd holnap veszek valahol benzicsövet ami jó is. Valami robogós boltba biztos árulnak méterre is. Legalább a méretét tudom.
Á az nem is sokk egy profi munkáért....ezexerint. Nálunk a helyi motor szerelő mondott 15-öt. Esvgondolom neki nincs Co mérője.
Az de jo lenne, főleg ha közel is laknánk egymáshoz
A Red Baronba ne menjetek benzincsőért mert qrva drága. 1db ami a tank alján lévő benzincsapot köti össze a másik benzincsappal 3600ft gyári yamaha.

Viszont profin csinálják a karbi hangolást. kipu hőmérséklet mérés mellett gáz elemzést csinálnak,és úgy állítják be a karbit.és szinkronizálják. Akárcsak az Attila annakidején,amikor még itthon dolgozott. Máshol nem nagyon láttam,hogy ennyit foglalkoznának a szinkron kérdéssel. Megkérdeztem menyyi egy ilyen megmozdulás,hát nem olcsó,de legalább normálisan be lesz hangolva a vas. 14000ft az ára.
Nekem lehet, hogy van...

Sziasztok!
Na üdvölde mindenkinek! . Kérdés: Nincs valakinek véletlenül egy CR9E jelzésű használt gyertya polcon? Úgyis kell majd vennem egy új garnitúrát, csak egy pár héttel későbbre terveztem. Azonban sikeresen beleszakadt az egyik a blokkba...Szerencsére ki tudtam halászni, de eg gyertya odavan.
És ebből a képből ítélve rá kellet jönnöm,hogy bazi öreg vagyok...
Meg ilyen vezér órám is volt!
Hogy ne csak óra legyen: Concours 1000 milyen sűrűn fordul elő a szervizben?
Mindig is szerettem volna ilyen pirosan világítósat! (de sosem láttam sehol)
Jobb reggelt!
Jó reggelt,mindenkinek!
Szép óra. Eladó?
hm, ha elég ideig ülök a wc-n még, lehet a mia összepakolja az összes cuccot induláshoz? (ma bécsi állatert, kispandanézés )
Ezt a céget ismered esetleg?
Ment mail