Most nem jut eszembe semmi. Ha van konyved hozza akkor csak tartsd be a szerviz intervallumokat. Szelephezagra figyelj kulonosen. Nem lessz a gepeddel semmi baj meg 100 ezer utan sem. Olajat csereld surubben mint a konyv mond. Ne hagyd sokat allni, legalabb 2 hetente inditsd be telen. Ennyi. Ha eszembe jut valami tudatom veled.
Úgy lenne az igazi de a legtöbb háztartásból bosszantóan hiányzik a kip.gázelemző berendezés és így én is kénytelen vagyok a sz.teszterre és a keverékcsavarok/tűpozíciók gyári értékeire hagyatkozni.
És van velük esetleg valami szerviztapasztalat amire különösen figyelni kell?
Nekem egy 97-es van 72e km-rel, még elég friss az ismeretség mivel áprilisban vettem Hollandiából ahol már baromi régóta állt. (ez meg is látszik rajta, tizenéves alig kopott gumik vannak rajta, meg sok helyen vakrozsda és lerakódás hegyek voltak a karburátorokban, egyébként gyári mindene)
A datum nem megy rendesen benne. Valamelyik napot kihagyja igy nem igazan akarom eladni. Ha jol emlekszem 5-ikerol 7-ikere ugrik.
Meg hat ara sincs. En valami 65 dollaret vettem.
Nekem egy 97-es van 72e km-rel, még elég friss az ismeretség mivel áprilisban vettem Hollandiából ahol már baromi régóta állt. (ez meg is látszik rajta, tizenéves alig kopott gumik vannak rajta, meg sok helyen vakrozsda és lerakódás hegyek voltak a karburátorokban, egyébként gyári mindene)
http://ekszer-ora.vatera.hu/ka...
Kuplung az csak bontatlan, üzemképesen van
szoknya magasság:40,5mm
csapszeg átm:20.00mm
dugó átmérő:58,7mm
Eddig pihi volt
Meg hat ara sincs. En valami 65 dollaret vettem.