Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értelek. De azt azért ugy zárójelben mondanám el (hogy az illető versenyeken is szerelő, nemcsak az otthoni garázsban, és a motor korához mondta ám sz olajfogyást).
Sanyi.
Aludj rá egy jót,aztán majd csak õssze jön a motorozás.
Én is gondoltam már arra hogy eladom,de ami jó azt nem érdemes eladni,ha csak nem akarsz valami más venni helyette. :-)
Sziasztok!
Igaza van Fábinak kár belé a drága olaj
Jó estét Feribá!
Itt a címem: 4066 Tiszacsege Csokonai utca 3.
Ide meg jöhet a bankszámlaszám és hogy mennyi:fegya791220@freemail.hu
Esetleg egy jobbos tükör nincs még elfekvőben
Az általam leírtat is ott árulják.
Repsolos flakont még nem láttam náluk. Annak ellenére nem vagyok benne biztos, hogy senki nem foglalkozik vele.
Én 2 évig használtam, de nekem valamiért nem jött be. Talán akkor kezdett el csúszni a kuplungom de lehet, hogy ezt csak beképzelem és váltani is kicsit nehezebb volt vagy mégsem? Idén már motult használok nem lett tőle fiatalabb a gépem. Ne költs túl sokat az olajra, vegyél valami olcsóbbat ha valami negatívat tapasztalsz akkor sem fog fájni a szíved lecserélni. Ha meg ráadásul sokat is fogyaszt belőle a drágát pótolni szar ügy. Egyébként az enyém kb fél litert evett 3000 km alatt és pályáztam is vele több alkalommal.
Olajkörkép
Tök jó lehetett.
Én se sokat túráztam ebben az évben,csak most mentem 1140-kilométert 2-napos túrán. Ennyien voltunk.
Mostanában sokszor eszembe jut,talán korán vettem meg a frézit. Nem sok alkalmam volt idén sem használni,hol ezért,hol azért,vagy amikor épp minden gömbölyűnek tűnik,akkor pedig az anyagiak szólnak közbe. Egy kicsit fusztrált vagyok motorkérdésben ez okok miatt. Megunom ezt az egészet,aztán eladom a büdös picsába oszt jól van. Akkor tudom miért nem motorozok.

Jó éjt mindenkinek,
Sajna nekem nem jön össze a motorozás,mindig van valami. Idén még alig mentem párszázat. Talán majd jövőre.
Szevasz Jani! Olvastam megint túráztál egy jó nagyot.

Rég jártál erre.
Szia,bekessanyi.
Én is Castrol olajat használok, és 6000-km után cserélem. :-)
Persze nem forgatom 10ezres fordulaton, csak kb 7ezer-ig.
Jó mondjuk én nem is forgatom szét.

Ja,és 25 múlt áprilisban.
Én Castrolt veszek üzletben.
Az enyémbe nem kell tölteni. 1200km után még mindig maximumig van.
Ez teljesen hiheto.
Szia,RC51!
Nekem egy FZ-750 van,és 6000km után cserélem az olajat, és a motorban 110ezer kilométer van. Olaj fogyasztás kb 150-ml a 6000-km alatt.
Ja most latom hogy az elozo hozzaszolasban 3-4000 ezer merfoldet irtam. Termeszetesen olajcsere periodusra ertettem azaz 3-4 ezer merfold.
Az eloregedett gepparkban igazad van. Az 1 liter per 1000 kilometer akkor is sok es ez hiba. Azt pedig megertem hogy nincs ra keret rendbe tenni de nem ezzel kellene "normalis"-sa tenni az olajfogyasztast. Inkabb azt kellene mondani: nezd nincs ra le megjavitani ennyi olajat fogyaszt es kesz.
Azt irtam hogy a TL fogyaszt olajat az audiban meg 200.000 km van.
A concours-ban meg 80 ezer merfold van es nem fogyaszt semmit.
Arról beszélek, mi az elfogadott... attól, hogy ott nálatok van néhány új gép, ami újkorától fogva felső kategóriás olajjal megy, az OK.
De itt 20 éves vasak vannak, amik újkorukban is ették az olajat, lévén ez a konstrukció része (hónolt henger), és az elmúlt évtizedes használat alatt sem "javultak meg" - és itt új állapotba hozni ezeket nem csak illúzió, hanem anyagi csőd is lenne.

Ha azt írod, hogy 400e mérföld után nem eszik az Audi olajat, meg 180e után a TL, ez bizonyára így van - csak én nem hiszem el

Na, mentem bringázni, nálunk még az is eszi az olajat, mert múlt hónapban kentem a láncra, de megint tök száraz
A 2008 es 2009-es CBR 1000 RR-nel voltak problemak az olajfogyasztassal de 2010-re ezt javitotta a gyar. 1 liter per 1000 kilometer (ha nem verseny drag 2000 loeros) nagyon sok es az hiba. Javitani kell. Nekem is turbos audim van es 3-4000 ezer merfold alatt SEMMI az olajfogyasztasa. 0W-30 olaj es allando forrosag.
De egyebkent is tomegevel fordulnak meg nalunk a sport motorok es ha mar valaki panaszkodik olajfogyasztasra ott mar sok sok merfold van a motorba. Kollegam TL-jebe 180 ezer van es 1-2 deci 1000 merfoldenkent. Es nem oreguras tempoban motorozik. A masik motorja egy Concours 14 ami egyaltalan nem fogyaszt olajat.
Szal gondoljatok at megegyszer ezt az olajfogyasztast.